2777
2789
عنوان

خانما اصلا زندگی عاشقانه چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 42 پست
پس شما میگین عشق اصلا نرسیدنه

عشق واقعی میرسه ادم بهش اگه دو نفر دیدی نرسیدن بهم مطمعن باش یکی عاشق نبوده وگرنه دونفر عاشق باشن 

هیچکس هیچ چیزی نمیتونه جداشون کنه حتی مرگ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عشق ینی  علاقه  شدید  قلبی

اینقدرررر علاقت زیاده ک قلبت واسه تو میتپه. وقتی میبینیش تو دلت  قلقلک میشه. درکش میکنی  نگاه از بالا ب پایین و.. نداری 

باهاش صادقی  .مراقبشی. اصلا اهمیتتتت دادنه  قشنگه 

بالاخراه عشق  مراقبت میخواد اخه

و اینم باید بدونی ک شااااید ی روزایی خسته و عصبی گرستنه و بدخلق و... باشه   همیشه خوب نیستتتت  

تو اون لحظهههه تو باید قدم برداری

دو سال اول زندگیمون دیوانه وار دوستش داشتم 

وقتی غذا می خورد فقط نگاش می کردم و لذت می بردم عاشق دو تا دندون کجش بودم با اون لب هاش که وقت عذا خوردن یه جورایی حالت غنچه می آورد جلو 

بوی ادکلنش اصلا مستم می کرد وقتی نبود خیره خیره به عکسش رو دیوار نگاه می کردم انگشتش شستش یخ حالت خاصی داره یا نه تو عکس همش به انگشتش نگاه می کردم  زود باردار شدم و به خودش ویار داشتم وقتی خونه نبود می رفتم از پشت پنجره لباس هاش رو نگاه می کردم حتی دیدن لباسش حالم رو بد می کرد ولی باز مثل خودآزار ها می رفتم لباس هاش رو نگاه می کردم

بدون اون هیچ کجا نمی رفتم حتی خونه ی  مامانم 

همه روز منتظر بودم شب بشه و برم تو بغلش بخوام عاشق شب ها

بودم و هزار تا چیز دیگه

ولی هزاران حیف

کاش هیچوقت عاشق نبودم هیچ آدمی ارزش این که از خودت بیشتر دوستش داشته باشی رو نداره

من و شوهرم باهم خیییلی خوبیم تا جایی ک یادم میاد باهم هیچوقت دعوا نکردیم هیچ مشکلی باهم نداریم نمیدونم اسم اینو چی میشه گذاشت.ولی اون عشقی ک تو مجردی با دوست پسرمون داشتیم ک مدام زنگ بزنیم اس عاشقانه بدیم چکش کنیم ک کی انلاینه دستشو ک بگیریم قلبمون تند بزنه ولع فعالیت جنسی داشته باشبم ن اینا نیست دیگ حتی رابطه ی جنسی ی قسمت کوچیکی از زندگیه

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

همینقدر بگم که امروز غذا رو تبدیل به کربن خالص کردم شوهرم از سر کار اومد خونه بهش گفتم من یه کار بد کردم غذا رو سوزوندم هیچی نیس بخوریم اونم بغلم کرد گفت فدای سرت و خیلی ریلکس رفت دوش گرفت 😅😁 

آدم صبوری نیس اصلا ولی منو دوست داره برا همین در مقابل خراب کاریام و بد اخلاقیام‌ خیلی صبوره 😅 

زندگی با عشق اینطوریه که کنارش همه چیز شیرینه خیلی خوش میگذره بودن باهاش 

هنوزم هردومون حس میکنیم تازه ازدواج کردیم زندگیمون و بودنمون کنار هم تکراری نشده و تازه است برامون  

اصلا باور نمیکنم به این سرعت ۲ سال گذشته  

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

عشق عملی باید باشه نه فقط حرف ،اگه کسیو دوست داری یعنی اعتماد کامل باید داشته باشی تمام خواستهات و رازهای بدونه یا اگه مجبور شدی تمام اموالتان بدی نگران نباشی که دورت بزنه ،مریض شدی ولت نکنه حالا ببین چند درصد هستن که این جوری باشن توی ایران شاید ۲ درصد پس عشق فعلا وجود نداره فقط باید منطقی جلو بری وگرنه ازت سواستفاده میشه و تو میشی مهره سوخته وکنارت میزنن

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
عشق واقعی میرسه ادم بهش اگه دو نفر دیدی نرسیدن بهم مطمعن باش یکی عاشق نبوده وگرنه دونفر عاشق باشن هی ...

اره اینم هس 

ول خب جک بدبخت مرد 

من ک میگم کلا عشق وجود نداره ول نرسیدند هم وجود نداره اگ نرسیدن ینی ی نفر نخواسته 

آدم یا باید شهامت داشته باشه بگه نخواستمش (ب هر دلیلی) یا انقدر عزت نفس داشته باشه بگه اون منو نخواست ، بازم ب هر دلیلی 

🚬

عشق واقعی یعنی درک متقابل، فهمیدن همدیگه، بیان راحت و بدون ترس احساسات و...

البته زندگی کلی فراز و نشیب داره اما ته قلبت همیشه حسی بهت میگه انتخابت درسته و نقاط قوت زندگی و طرف مقابلت بیشتر به چشمت میاد و برات پررنگ تره

خب چ شکلیه

من میتونم بهت بگم چه شکلیه

وقتی عاشق باشی انگار بزرگترین گنج دنیا داری 

شجاعت پیدا میکنی 

شجاعتی که خودتم باورت نمیشه

آسمون رنگی تره

نفس کشیدن بهت لذت میده

هر دم به دیقه خداروشکر میکنی بخاطر وجود اون ادم 

تبدیل به یه ادم مراقب میشی مثل یه مادر که با عشق محبت از بچش نگهداری میکنه

حتی بخاطرش میتونی به ترسات غلبه کنی