2777
2789
عنوان

خانما اصلا زندگی عاشقانه چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 42 پست
من میتونم بهت بگم چه شکلیهوقتی عاشق باشی انگار بزرگترین گنج دنیا داری شجاعت پیدا میکنی شجاعتی که خود ...

من چند سال پیاپی افسرده بودم

همه دکترا ازم قطع امید کردن

بعد از ۱۱ سال ک ازدواج کردم

خوب شدم

من دیگه خود وحشتناکم نبود

شوهرم منو خوب شناخت و منو خوب  بخودم شناسوند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با عشق زندگی کردن اینجوریه که همیشه احترام همو دارین ، همیشه سعی میکنید همدیگه رو خوشحال کنید حتی با کوچیکترین چیزا و حرفا. همدیگه رو درک میکنید ، راجب همههه چی صحبت میکنید و همدیگه رو قضاوت نمیکنید ، تو بالا و پایین های زندگی هوای همو دارین ، خیلی قشنگه اما سخته

ی چیز دیگم بگم عشق رو تو ویکی پدیا سرچ کنید نوشته هورمون های عشق تا یکسال فعالن بعد از اون به حالت ع ...

همه چی همه چیز بستگی به خود شخص داره 

بابام یه عمه داشت که فوت کرد 

وقتی عمش زنده بود شوهر عمش رفتارش عین روزای اول اشناییشون بود انگار هر روز عاشقش میشد با اینکه سنشون بالا بود وقتی عمه بابام فوت کرد 

شوهر عمش اونقدر افسرده تنها شد که حاظر نشد واسش زن بگیرن و هنوز که هنوزه عاشقشه چون میدونه اون دنیا میتونه ببینش دوباره و از اولش عاشقش بشه

من چند سال پیاپی افسرده بودمهمه دکترا ازم قطع امید کردنبعد از ۱۱ سال ک ازدواج کردمخوب شدممن دیگه خود ...

عشق از هر دارویی قوی تره خوشحالم خوب شدی همیشه خوشبخت خوشحال باشی 

خب تهش چی شد

تهش اینه که بعد ۳ سال بهم تهمت خیانت زد چه روزها و شب هایی که نگذروندم حتی بچه ی دوممون رو معتقد بود پدرش نیست بعد ها خودش بهم خیانت کرد در حد چت و خیلی قضایا که داغونم کرد و افسرده شدم اقدام به خودکشی و ....الان ۱۳ ساله داریم زندگی می کنیم 

ولی همیشه از خدا می خوام کمکم کنه تا بتونم طلاق بگیرم فک می کنم بزرگترین احترامی که می تونم به خودم بگدارم اینه که حتی اگر یه روز از عمرم مونده باشه ازش جدا بشه  

آره هست بذار من برات بگم ، عاشقانه هست ولی فک نکن مثل قبل عروسی همش تو بغل هم و چفت همن نه 😂دعوا و جر و بحث هم دارن ولی اون بحث کردن باعث میشه مشکل حل بشه نه اینکه یه مشکل به مشکلات اضافه بشه 

بعد اینجوریه که وقتی خدایی نکرده طرف مریض میشه اون یکی تا عشقش خوب نشده خیالش راحت نمیشه غصه میخوره و ناراحت میشه که همسرش مریضه ، می‌برتش دکتر براش سوپ درست میکنه داروهاشو میده ، البته اگه مرده بستگی داره به اینکه بلد باشه آشپزی کنه یا تربیتش خوب باشه

بعد وقتی یه مدت طولانی از هم‌دور بودن اولین کاری که وقتی همو میبینن میکنن بغل کردن و ابراز دلتنگیه چون آدم خیلی دلش تنگ میشه 

بعد هرکاری با کسی که دوسش داری انجام بدی لذت دوبرابر داره حتی کارایی مثل غذا خوردن و فیلم دیدن با عشقت بیشتر می‌چسبه،  حتی آدم برا خودش تنبلیش میاد غذا درست کنه ولی برا عشقش که آشپزی میکنه خیلی ذوق داره چون اگه از دسپختت تعریف کنه بیشتر ترغیب میشی که براش غذا درست کنی 

تو مهمونی هی زیر چشمی نگاش میکنی و قربون صدقه اش میری اونم نگات میکنه اون ارتباط چشمی یه دنیا ارزش داره دیگه هی تک دلتون قربون صدقه هم میرید 

حتی آشتی هاتون هم بعد قهر مزه میده و نمک زندگی میشه،  تو جمع ها هوای همدیگه رو دارید و طرفداری همو میکنید ، و بهترین و مهم ترین چیز تو رابطه احترام بینتون هست که یه دنیا ارزش داره اگه هر دو طرف تربیت درست داشته باشن و به هم علاقه داشته باشن هیچوقت حتی تو بدترین دعوا ها هم احترام بینشون رو از بین نمی‌برن و حرف زشت به هم نمیزنن 

خب چ شکلیه

احترام متقابل.. 

محبت کلامی و عملی.. 

حس دلبستگی.. 

وفاداری و تعهد.. 

همه اینا تو یه رابطه عاشقانه وجود داره

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞. حـرفی؛ سخنـی: https://daigo.ir/secret/51158064435

بیشتر ببینید
آره هست بذار من برات بگم ، عاشقانه هست ولی فک نکن مثل قبل عروسی همش تو بغل هم و چفت همن نه 😂دعوا و ...

خیلی قشنگ توصیف کردی عزیزم 

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞. حـرفی؛ سخنـی: https://daigo.ir/secret/51158064435

بیشتر ببینید