2777
2789

سلام دوستان همسر من پابند هستش الان 70روزه بیست روز پیش درخواست عفو رهبری داد ششم اعلام کردن که با عفو یا تخفیف مجازات 1526نفر رهبر موافقت کردن کی به ما ابلاغ میشه که درخواستش رد شده یا پذیرش توروخدا اگه میدانید یا موردی داشتین بگین من باردارم پا به ماه هستم دارم می میرم از نگرانی

خدایا شکرت که همسری زیبا و مهربان به من بخشیدی💜و یه پسر ناز بهم دادی❤😙با یه نی نی تو راهی

تا ۱۳ ام مرخصی داره

قبل زایمان شما هم همه چی حل میشه 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم فقط دعا میکنم خدا به دلت نگاه کنه

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
نمیدونم فقط دعا میکنم خدا به دلت نگاه کنه

انشاالله عزیزم💜😪بخدا داغونم شوهرم بیکار افتاده تو خونه بچه کوچیک دارم

خدایا شکرت که همسری زیبا و مهربان به من بخشیدی💜و یه پسر ناز بهم دادی❤😙با یه نی نی تو راهی

نمیدونم بخدا الهی خدا همه بی گناها رو آزاد کنه💔💔💔🤲🏻🤲🏻و بچتو سالم و خوشحال بغل بگیری

فدات بشم عزیزم انشاالله 

قربون رهبر مهربون برمان شالله آزاد میشه مگه جرمش چیه

جرمی مرتکب  نشده بود جرمش سادگیش بود پدرم به حرم نکرده محکومش کرد😪

تا ۱۳ ام مرخصی دارهقبل زایمان شما هم همه چی حل میشه

انشاالله عزیزم تا 15ام مرخصی داره 

انشاالله عزیزم تا 15ام مرخصی داره

حل میشه من حدثم درسته

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘