2777
2789
عنوان

هزینه شیاف پروژسترون با بیمه تامین اجتماعی چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 40 پست
منی که انقدر شیاف پروژسترون دکتر برام نوشت و استفاده نکردم و اضاف موندههههه

و منیکه دارم فکر میکنم ب هزینه اینا تو کل بارداریم😂😂😂

من بهمن ماه جنینمو سقط کردم چون جفت سر راهی بود

اما در کل پروژسترون بدنم خیلی پایینه و از روزای اول بارداری شبی یکی باید استفاده کنم

ماه دیگه میخوام اقدام کنم و الان دارم حساب کتاب میکنم😂😐

هزینه بعضی از داروهارو بیمه تقبل نمیکنع و حق بیمشون صفره

گفتم شاید اینم جزو هموناس

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
خیلی گرون نیست آزادش

برا ی بار اره

ولی برا منیکه از روز اول بارداری باید استفاده کنم‌تا اخرش قضیه فرق داره😅 بهمن ماه ۳۰۰ خرید ی بسته ۱۵ تایی

الان قطعا گرون تره

اخه دوفاستون خارجی میخریدم ۳۰۰ و الان شده۴۰۰

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ازاد ۳۰۰ خریدم😐شاید گرون دادهولی اول بهمن اینقد خریدم الان حتما گرون تره

من دوسال پیشصدمیگرفتم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
منی که انقدر شیاف پروژسترون دکتر برام نوشت و استفاده نکردم و اضاف موندههههه

بهترین کار رو کردی 

بتونی استفاده نکن 

دکترا دلال شدن . عوارضش رو نمیگن ولی راه ادم به بیمارستان میفته عمق فاجعه رو درک میکنه و همینطور قرص ال دی 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
برا ی بار ارهولی برا منیکه از روز اول بارداری باید استفاده کنم‌تا اخرش قضیه فرق داره😅 بهمن ماه ۳۰۰ ...

آی وی اف کردید؟؟

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
😐😐😐😐😐😐😐😐

میشه ی سوال بپرسم ما هردومون سنمون خیلی کمه

پسر عموم گاهی اوقات بهم میگه که زشتم و فلان

اما مثلا یجوری نگام میکنه

یجوری رفتار میکنه

دیشب موهام بیرون بود برگشت با یکم اخم گفت روسریتو بکش جلو گفت تورو دست من سپردن

یا ازش جلوتر راه میرفتم میگفت مثل آدم برو باهم راه بریم

یا یه پسره نگام کرد فکنم برگشت زیر لبی بهش فش داد

اما جلو خودم همش بهم میگه زشتم طوری کع واقعا اعتماد به نفس اومده پایین

یا میگه این دختره چه خوگشله و این چه دافه

چرا بنظرتون

جدی جدی گاهی اوقات میگه چقدر زشتی و فلان

و منیکه دارم فکر میکنم ب هزینه اینا تو کل بارداریم😂😂😂من بهمن ماه جنینمو سقط کردم چون جفت سر راهی ...

هزینه ای نداره شیاف,از الان به فکر هزینه های ریز و درشت باشید خیلی اذیت میشید و استرس میگیرید !

هزینه شیاف خیلی خیلی کمتر از هزینه سونوها و ازمایش های دوران بارداری هست ، ریلکس باشید 😄 اون وقت هزینه پوشک و شیر خشک و زایمان بهتون شوک وارد میکنه😬😄

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

میشه بپرسم برای چیه این امپول

امپول نیست گلم

شیافه

من تنبلی تخمدان خفیف دارم و پروژسترون بدنم پایینه 

قرص دوفاستون میخورم که این هورمونو تو بدنم تامین میکنه

ک چرخه باروریم دچار مشکل نشه

اما وقتی باردار شم دیگه نمیتونم قرصشو بخورم و باید شیاف استفاده کنم

پروژسترون کمک میکنه ک رحم بچه رو نگهداره و در اصل جای بچه رو محکم میکنه و از سقط جلوگیری میکنه

منیکه بدنم اینو کم داره تو هربارداری امکان اینکه سقطش کنم زیاده پس باید شیاف استفاده کنم از اول بارداریم

امپول نیست گلمشیافهمن تنبلی تخمدان خفیف دارم و پروژسترون بدنم پایینه قرص دوفاستون میخورم که این هورم ...

.انشالله به سلامتی نی نی رو تو بغل بگیری عزیزم.با اینکه نازایی داشتم وبعد چند سال خدا بهم بچه داد نمی‌دونستم برای چیه دوست داشتم بدونم ممنون توضیح دادید

برا ی بار ارهولی برا منیکه از روز اول بارداری باید استفاده کنم‌تا اخرش قضیه فرق داره😅 بهمن ماه ۳۰۰ ...

اوه اره گلم داروها خیلیییی گرون شدن اونم نه ماه استفاده کنی زیاد میشه برو داروخونه بپرس ببین چی میگن عزیزم 

هزینه ای نداره شیاف,از الان به فکر هزینه های ریز و درشت باشید خیلی اذیت میشید و استرس میگیرید !هزینه ...

ب اونام فک کردم😂 شوهرم ک عین خیالش نیست میگه 

بچه س دیگه خرج داره 😐 ولی خب من شخصیت اینده نگر و پر استرسی دارم ک باید همه چیزو محاسبه کنم😅

اوه اره گلم داروها خیلیییی گرون شدن اونم نه ماه استفاده کنی زیاد میشه برو داروخونه بپرس ببین چی میگن ...

اره 

نهایت ب دکتر میگم دارو رو برا مامانم بنویسه ک از بیمه تکمیلیش استفاده کنم

ممنون از راهنماییت🥰