2777
2789
شرمنده رک میگم اگه را ب ط ت ون تقریبا حدود ۵ الی ۱۰ روز پیش بوده بازم این می‌تونه نشونه لانه گزینی ب ...

نه خواهش میکنم عزیزم مرسی 

رابطم هفتم ماه پیش بوده پیش بوده 

28 2روز خونریزی داشتم 

پیگیرش نشدم الان تونت زدم دلیل 2روز پریودی یکم‌ ترسیدم چون الان بچه نمیخوام

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<
نه خواهش میکنم عزیزم مرسی رابطم هفتم ماه پیش بوده پیش بوده 28 2روز خونریزی داشتم پیگیرش نشدم الان تو ...

نه جانم چه لانه گزینی 

لانه گزینی برا زمانیع که تو ۱۰ روز از رابطتت گذشته باشه و اون تخم( ک قرارع بچه شه) داره می‌ره تو دیواره رحمت از ۷ ماه پیش تاحالا نه تخمی هست نه بچه ای مطمئن باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه جانم چه لانه گزینی لانه گزینی برا زمانیع که تو ۱۰ روز از رابطتت گذشته باشه و اون تخم( ک قرارع بچه ...

7 ماه پیش نه عشقم 

هفتم ماه پیش 

هفتم ماه گذشته رابطم بوده 

28 همون ماه 2 روز خونریزی داشتم

7 ماه پیش نه عشقم هفتم ماه پیش هفتم ماه گذشته رابطم بوده 28 همون ماه 2 روز خونریزی داشتم

طبق حساب کتابایی که کردم نه جانم احتمالش خیلی کمه ک باردار باشی این احتمال کم ک میگم کمتر از ی درصده مطمئن باش و نگران چیزی نباش من خودم پرستارم و روزی هزار تا از این موردا میاد ک یکیشونم باردار نیست 

طبق حساب کتابایی که کردم نه جانم احتمالش خیلی کمه ک باردار باشی این احتمال کم ک میگم کمتر از ی درصده ...

مرسی عزیزم 

پس دلیل کوتاه بودن پریودی چی میتونه باشه اونم‌ کم و بدون درد

قرص اورژانسی یا ال دی یا حتی مفنامیک اسیدی چیزی قبل دریوده مصرف نکردی؟

نه هیچی 

نه هیچی

عوامل زیادی تاثیر داره 

ممکنه تو اون ماه زیاد استرس داشته باشی و از اون باشه دلیل شایعش 

ولی اگه تعداد روزاش از ۴ شد ۲ نگران نباش نرماله گاهی وقتا 

البته اگه روندش عین پریود عادیت باشه مثلا قطع شدنش کم کم باشه و یکباره نباشه 

عوامل زیادی تاثیر داره ممکنه تو اون ماه زیاد استرس داشته باشی و از اون باشه دلیل شایعش ولی اگه تعداد ...

همین میترسونم که دوروز بودم روز سوم دیگ تموم

عادیع نزدیک پریود اکثرا زیاده ترشحات

خی الان اگه اون دوروز پریود بوده لانه گزینی نبوده 

الان میشه بعد پریود