2777
2789
آها یبار کلی پری دیدم بال داشتن نورانی بعدزایمانم چندبار چشمانم مالوندم ولی واقعن دیدم

پری نبودن فرشته بودن

پری ی نوع شیطانه😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا صبح بگو سراپا گوشیم

خروس منو با ربنا بیدار کرد

من همسرم نمیتونه نزدیکی بامن کنه و ۶ساله همینجوری عاشقمه.انگار اجازه نمیده کسی

خواهرم بی دلیل میخاستم منو بندازه جلوی ماشین میگم چرا میگه یکی بهم گفت

پدرم نصف شب خواست دست درازی کنه وقتی گفتم تعجب کرد و جالبه اون شب مامانم توی اتاقش بوده.نمیدونم کی بوده شبیه اومده بوده توی اتاقم

یکی هست هرکی بهم بدی کنه میبینم خودشو زندگیش متلاشی میشه بدون اینکه من حرکتی بزنم.مثلا میگم میخام درعوض این بدی که کردی این اتفاق بیفته هرچقدر محال باشه اتفاق میفته

من چهره بچگیم با بزرگیم کلی فرق داره.همه میگن عمل کردی اما تغییر عجیبی کردم .خودمم نمیدونم چیشد

حس ششم برا خودم خانواده ام قویه

و کسی را ببینم تقریبا میتونم خصوصیات اخلاقیش را بگم

ولی جدیدا یه کم اشتباه میگم قبلا بهتر بود

شاید چون عصبی هستم

و اینکه خوابهای خاص میبینم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

هیچی . فقط کاش نیرویی پیدا کنم که بیام تو نی نی سایت بتونم همه تایپیکای فیک رو بفهمم و به همتون لو بدم. چون خیلی جاها دلسوزی الکی کردم که پشتت معلوم نیست کیه

خیلی سخته پناهت باشه در آغوش گرفتن خودت گوشه اتاق. خیلی سخته بی کسی. خیلی سخته هم از خونه پدر سیر باشی هم از خونه شوهر. بی پناه بی پناه😭😭😭😭😭

همیشه اینجوری نیست البته برای اطرافیانم هست ولی غریبه ها همیشه نیست یکی عکس دوست پسرش گذاشت گفتم باب ...

چقدر قشنگ من همیشه دلم میخواست بفهمم که بقیه چه احساس یا چه درد و فکری دارن

کاش این نیرو را من داشتم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
هدف مشخص برای زندگیت هنوز نداری یا پیداش نکردی ،باید صبر و حوصله داشته باشی خیلی صبرت کمه و عجولی ،ز ...

عزیزم من یه خواهر مطلقه دارم. یه آشنایی داریم که اون هم از زنش طلاق گرفته حستون نسبت به اون آقا چیه؟ زن دوست هست؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
حس ششم خیلی قوی حس نیروهای ماورا مث حیوونا درمان خودم آسیب زدن به دیگران

من کی باردارمیشم؟؟؟

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستیم برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون