2777
2789
نه پری ام

آها یبار کلی پری دیدم بال داشتن نورانی بعدزایمانم چندبار چشمانم مالوندم ولی واقعن دیدم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسمشو نمیشه گذاشت نیرو یا نیروی مخفی ک کسی ندونه ولی حس ششمم خیلی خوبع هرچی خواب میبینم واقعی میشن

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌
خوبه اینم یه نیروهه از نوع نامریی

ولی جدا از شوخی حس ششم قوی دارم میتونم بفهمم ت فکر طرفم‌چی‌میگذره و اینکه ۸۰ درصد خوابم تعبیر میشه

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک گروه خانه داری و نظم خانه.   https://t.me/+Ik1uG0iH8B8yOTM0

این همه می‌خوابی انتظار داری خوابات بی تعبیر باشه.

اینم میشه🥲😂😂

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک گروه خانه داری و نظم خانه.   https://t.me/+Ik1uG0iH8B8yOTM0

از کجا آوردی این نیرو رو؟

نمی‌دونم ولی الان کم شده مادرم خواهرم هم این مدلی هستن

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
بیشتر ببینید
وای بچه ها با کلا خانوادگی اینطوری هستیم.پاقدممون خوبه.بارها شدم رفتم داخل یه مغازه پشه پر نمیزده. پ ...

من حیوونا بعد یه مدتی واقعا عاشقم میشن جوری که وقتی یه دیقه پیششون نباشم بی تابی میکنن.بچها هم عاشقمن

حس ششم قوی

و کلا از گناه دوری میکنم.ارتباطم با دنیا قطعه

انگار اسیرم و یکی دستو پامو قفل کرده اختیار خودمو ندارم.

چندین بار از مرگ نجات پیداکردم

افتادن از ارتفاع.تصادف باماشین یاافتادن از موتور در حال راه رفتنش

آدما مدام طلسم میکنن منو شاید بگی دیوونم.اما دشمن زیاددارم و مدام دعاو جادو میبینم.ینی هرررر جا برم هاااا

یه صحنه های عجیب میبینم ک اگه هرکی ببینه توی دلش نمیتونه نگهداره و جار میزنه.چیزایی ک توی کتابا می‌نويسن رو من از چشم خودم دیدم و جالب اینجاس دیوونه نشدم

تاصبح بخام بگم هنوز هس

نه علیهههه علیییییعلیههههه

عه علیههه علیییی

احمد ببین علیهههههه علیییی😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید