2777
2789
عنوان

چشمم آب نمیخوره ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4377 بازدید | 175 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۶

منم ۲۸ سالمه خواهرم ۳۱

مجردیم هر دو...

در کل الان ازدواج کردن سخت شده...یا به خاطر شرایط مالی یا به خاطر عوض شدن معیارها...اما نگران نباش....

ان شالله شما هم ازدواج میکنی....توی کلاس های حضوری شرکت کن...هر کلاسی که دوست داری...برو سمت تجربه های جدید.....شاید تو مسیر زندگیت فرد مناسبت رو دیدی

خدا جان دیگه وقتشه فکر کنم....❤️❤️❤️

توقع بیارپایین خاستگارزیاده

چیزی نمیدونی حرف نزن عباس اقا

میگم که خاستگاری ک جدی باشه نداشتم

مگه گفتم داشتم ولی ایراد بنی اسرائیلی گرفتم که ازدواج نکردم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

منم همین حس رو داشتم.چون بشدت وضع مالی بدی داشتیم و همش تو خونه مون دعوا و...بود استرس و...زیاد داشتیم

مادرم زیاد نمیذاشت به خودم برسم البته قد و وزنم و چهرم قشنگ بود به گفته دیگران

کم کم وارد دانشگاه شدم در حدخیلی کم آرایش میکردم صورتمو بند انداختم خیلی قشنگ تر شدم دیگه خواستگارا صف کشیدن برام.

۲۲ ازدواج کردم خداروشکر شوهرم خوبه

بعد من ۲۷ سالم میگم زوووده .بابا پاشو بجای نذر نیاز تفریح کن زندگی کن ادم یبار جوان . لذت ببر کار کن ...

اینکاراروهم انجام دادم

ولی خب دلم میخاد ازدواج کنم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)