2777
2789
عنوان

چشمم آب نمیخوره ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4377 بازدید | 175 پست
دقیقا در زمان اوج ناامیدی یه اتفاق خوب می افتهبه امام زمان که زنده هست متوسل بشو یه پسر همه چیز تمام ...

کامنتت پرازامیده

ولی من دیگه بریدم ..میترسم بابازمتوسل شم بازدعاکنم بازمنتظربمونم ولی نشه  بدتر دلم بشکنه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
خواهر کوچیکم ازدواج کرد همیشه بهترین خواستگارا براش اومد الآنم نامزدشم مورد خیلی خوبیه ولی من مورد خ ...

منم خواهرام خیلی خواستگار خوب داشتن 

ازدواجم کردن رفتن 

فقط من موندم ، خواستگارم ندارم

در حالی که واقعا از اون خواهرام بهترم 🥲🥲

انگاری بختمو بستن 😂😐

من پریشان تر از آنم که تو زخمم بزنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند سالته اسی؟اینا بیشترش به خاطر تغییر نگرش آدما به ازدواجه...همه میخوان همه چی پرفکت باشه....

۲۶

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
منم خواهرام خیلی خواستگار خوب داشتن ازدواجم کردن رفتن فقط من موندم ، خواستگارم ندارمدر حالی که واقعا ...

چندسالته

من۲۶سالمه

یک حسی میگه اصلا ازدواج نمیکنم

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید