2777
2789
عنوان

چشمم آب نمیخوره ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4365 بازدید | 175 پست
خدا اگه بخاد جور میشه عزیزم..نماز جعفر طیار تا زمان ازدواجت بخون هر جور ک راحت بودی و تونستی از گوگل ...

هرروزبخونیم یافقط جمعه ها؟

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یادم رفت اسمشو بگم ببخشید ...نماز جعفر طیار..هر جور تونستی حتما بخون

باشه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
هرروزبخونیم یافقط جمعه ها؟

اصلش جمعه هاست ولی تو هر وقت تونستی بخونش اگه پیش از ظهر جمعه بتونی بخونی ک خیلی عالیه‌..  لاقل هفته ای یکبار بخون ادامه بده تا ب حاجتت بررسی بعدش خاستی دیگه نخون

الان توضیحاتش کامل یادم نیست ولی این کار لازمه که کامل رفع بشه این دعا و ... فردا برات مینویسم چیه

باشه

والا زندگی اگه توش پول نباشه خیلی سخته.🥴مجردی بهتره.

هرموقه شد با چشم باز انتخاب کن

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
وای چه شبیه منم برا خواهرم کلی خاستگار مبومد من هیچی به هیچی😑

شماچندسالتونه

اصلا همشون مذهبی و روحانین تکلیف مایی که مدهبی نیستیم نمیدونم چیه!

کاش مذهبی بوداینطوری حداقل ادم میتونست اعتماد کنه

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن