2777
2789
عنوان

شده مرگ کسی رو آرزو کنید و بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 72 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون زمان که دبیرستان میرفتیم دوستم همیشه آرزوی مرگ باباشو داشت چون خیلی اذیتش میکرد یک سال بعد باباش تو بغل همین دوستم جون داد 

پیر هم نبود جون بود شاید ۴۵ اینا 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

اگر کسی به نا حق بهت ظلم کرده دعای علقمه بخون به نیتش

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 کاربر مترجم_سایتم اگه کاربری جدید داری بگو کارت دارم🥲😭

بخونم چی میشه😭بخدا دارم ثکتهرمسکنم

کیه ؟؟؟؟

من اون شهر دورم که بغضش شکسته که دلتنگی ،راه نفس هاشو بسته💔خیابون خیابون پراز انتظارم ، تو نیستی و راهی به جایی ندارم ، چقدر غم شمردیم ،چقدر دل سپردیم، پریدیم وهربار به دیوار خوردیم😂😐😂تو شاید دوباره به دادم رسیدی،شاید خنده برگشت خدارا چه دیدی💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

بیشتر ببینید
بخونم چی میشه😭بخدا دارم ثکتهرمسکنم

نابود میشه و دیگه بهت ضربه نمیزنه

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 کاربر مترجم_سایتم اگه کاربری جدید داری بگو کارت دارم🥲😭