2777
2789
عنوان

شده مرگ کسی رو آرزو کنید و بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردارمیخونم

باید چهل روز بخونی بعد زیارت عاشورا و بعد نماز صبحت

اول نماز بعد زیارت عاشورا بعد دعای معراج

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 اگر بلاگرین نیاز به تبلیغات دارین یا قصد خریدن فالوور اصل رو دارین بگین باقیمتی که حتی باورتون هم نمیشه🌱بیاین باهم همین الان یه صلوات هدیه کنیم به امام زمان

بیشتر ببینید

من ی نفر تو کل این ۲۳ نفرین کردم اونم پسری بود ک باهاش بودم ۴ سال از ته دل نفرین کردم 

چند روز بعد با موتور تصادف کرد ولی زندس

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ططولانیهه راهددیگهرنیست

از خوب کسی پرسیدی کلی راه دیگم بلدم سوره نصر ۲۱ بار به نیت دفع شرش بخون و ۷ بار سوره تبت رو با لباس پاک رو به قبله بخون یه نماز هست ۲ رکعت نماز میخونی بعدش سجره میری و ۷۵ بار میگی المُذَل بازم خواستی میگم

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 اگر بلاگرین نیاز به تبلیغات دارین یا قصد خریدن فالوور اصل رو دارین بگین باقیمتی که حتی باورتون هم نمیشه🌱بیاین باهم همین الان یه صلوات هدیه کنیم به امام زمان

بیشتر ببینید
اون زمان که دبیرستان میرفتیم دوستم همیشه آرزوی مرگ باباشو داشت چون خیلی اذیتش میکرد یک سال بعد باباش ...

چرا ما ارزوی مرگ خودمون میکنیم نمیمیریم؟

❤️دانشجوی رشته روانشناسی بالینی ❤️

چرا ما ارزوی مرگ خودمون میکنیم نمیمیریم؟

نمیدونم 

ولی واقعا برام جای تعجبه با گذشت این همه سال تقریبا ۲۲ هنوزم یادم نمیره 

دوستم هر روز آرزوی مرگ باباشو می‌کرد هر کس میمرد میگفت دست راستت روی سر بابای من 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
الان داشتم میگفتم کاش بچمون ک اوتیسمه بمیره توی شرایط خیلی بدی گیر کردیم خیلی شدیده ونگهداریش غیرممک ...

وایییی 

واقعا ؟؟؟؟

نگو تروخدا 

البته قضاوتت نمیکنم و درکش برام سخته 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲