2777
2789

اصلا به اون نمیخورم جون خوشگل نیستم دیر یا زود اون ازدواج میکنه دیگه دستم بهش نمیرسه میشم یه غریبه بعد تبدیل میشم به یه نقطه تو زندگیش بعد محو میشم 

کاش از دنیا محو میشدم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینکه حس کنی ظاهرت دلیل ارزشمندی یا دوست داشته شدنته، اشتباهه. تو فقط به ظاهرت نگاه می‌کنی، ولی آدم‌ها فقط به ظاهر کسی که دوسش دارن توجه نمی‌کنن. شخصیت، اخلاق، طرز فکر و حتی حضورت توی زندگی یه نفر می‌تونه خیلی مهم‌تر باشه.

واقعیت اینه که اگه یه نفر قرار باشه از زندگی تو بره، نه به خاطر خوشگلی یا زشتیه، بلکه به خاطر انتخاب‌هاشه. و این چیزی نیست که ارزش تو رو کم کنه. تو فقط داری با یه زاویه‌ی محدود به خودت نگاه می‌کنی.

ازت می‌خوام یه کم مهربون‌تر با خودت باشی. خودتو با دوست داشتن خودت قوی کن، نه با تایید بقیه. زندگی خیلی چیزای بیشتری برای تو داره، خیلی بیشتر از یه آدم که شاید یه روز بره.

عزیزم انقدرم علم پیشرفت کرده هرچیزی که تو صورتت خوشت نمیاد رو میتونی تغییر کنی

همه اینجوری زیبا میشن

عمل های زیبایی کم نیست

هرچیزی که فکرش رو نکنی رو هم میتونی تغییر بدی

عزیزم خوشکلی و زشتی نسبی است.

مسائل اینقدر ساده نیستند که از یک بری به دو.

اگر اون فرد و شما با هم تناسب داشته باشید خوشکلی در اولویت های پایین تری قرار می گیره که تو دنیای امروز مفهومش کلا فرق کرده.

باید یک مشاور در کنار خودت داشته باشی کمکت کنه. اول اعتماد به نفست با تواناییت مچ بشه. بعد خودت و نیازهات را بهتر بشناسی و...

اگر خواستی پیام خصوصی بده تا بهت یک‌مشاور حرفه ای معرفی کنم.موفق باشی

عزیزم خوشکلی و زشتی نسبی است.مسائل اینقدر ساده نیستند که از یک بری به دو.اگر اون فرد و شما با هم تنا ...

شما چرا توی همه تاپیک گفتی من مشاورم میتونم کمکت کنم خصوصی پیام بده؟ خجالت نمیکشی ؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید