2777
2789
عنوان

چون خوشگل نیستم مجبورم کسی که دوسش دارم فراموش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 84 پست
خدا کنه

قول میدم که بشه حالا میبینی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

کم کم کارای زیبایی انجام بده سر یکسال کلی تغییر میکنی طرف هم میسوزه که از دستت داده یکم اراده داشته باشی میشه

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما چرا توی همه تاپیک گفتی من مشاورم میتونم کمکت کنم خصوصی پیام بده؟ خجالت نمیکشی ؟

سن سالت جای بچه منه. برای خودت اگر خواستی بفهمی چقدر صحیح قضاوت می کنی دو هفته دیگه یک جلسه آنلاین برات میذارم بعدش توی همین تاپیک بیا نتیجه را بگو.

مرسی عزیزم من هیچ وقت آرزو نکردم با این ظاهر با اون زندگی کنم آرزو داشتم خوشگل میبودم الان که نشد خب ...

درکت میکنم عزیزم این احساساتی که داری بخاطر رد شدنه از سمت اون شخص و واقعی نیست مطمئن باش تو چشم خیلیا شما خوبی اگه مشکل قابل حلی با عمل داری حتما انجام بده

کم کم کارای زیبایی انجام بده سر یکسال کلی تغییر میکنی طرف هم میسوزه که از دستت داده یکم اراده داشته ...

کارای زیبایی که میکنم اگه خدا فرصت بده ولی برا دلم خودم  چون ۳۶ سالمه و دیگه فرصت با اون بودنو از دست دادم واصلا هم ازش ناراحت نیستم بخوام دعا کنم که یه روزی ناراحت باشه منو از دست داده

واقعا حق داشت منو نخواد هیچ بر احترامی هم بهم نکرد 

سن سالت جای بچه منه. برای خودت اگر خواستی بفهمی چقدر صحیح قضاوت می کنی دو هفته دیگه یک جلسه آنلاین ب ...

من احتیاجی به مشاوره ندارم 

بهتره‌جای دیگه دنبال این چیزا باشید

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
فکر نمیکنم مطمئنم کور که نیستم دارم شرایطمو میبینم من خوشگل نیستم و به دلش ننشستم اونم دیگه ازدواجی ...

ببین سلیقهاذبا هم فرق میکنه شاید تفاهم با هم نداشتین هیچ بنده ای خدا زشت نیافریده  شاید قسمت هم نبودین 

زیبایی ظاهری باعث جذب نمیشه ویژگی های دیگه باعث جذب و کشش میشه

خودتم تو اطرافیانت دیدی حتما،که خیلیا اصلا زیبا نیستن و چقدرهمسر خوبو لول بالایی نصیبشون شده

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻