2777
2789

من امسال از اولش دوست داشتم کنسل کنم چون میدیدم دست خودم نیست و نمیتونم کنترل کنم ولی چون مشاورم اطلاع نداشتن از حسم خیلی تاکید داشتن کار کنیم و میگفتن من دارم همه عیب هام رو که میگی رفع میکنم چرا کنسل و.... ناراحت میشدن منم طاقت دیدن ناراحتیشون رو نداشتم و سعی میکردم تلاش کنم این حس ها ضربه نزنه ولی نشد هرکاری کردم نشد آخر سر یک بار کنسل کردن برگشتم همچی رو گفتم و گفتم بهتون حسی پیدا کردم و نمیتونم درس بخونید باور کنید علت کاتم به خاطر بد بودن شما نیست و.... بعد اون کمکم کرد که این حس ها کنترل شه و بهم آرامش میداد که تا بعد کنکور به این قضایا فکر نکن با اینکه دست خودت نیست این و دیگه اصراری برا کار کردن نداشتن

اما الانم من انقدر عذاب وجدان دارم سر خانوادم چند ماه از خواب از گریه و کابوس میپرم قرص اعصاب میخورم مشاور کنکورم گفت باهاشون در میون بذار بیشتر از این لطمه نبینی ولی نمیتونم بهشون بگم اینا رو خیلی دلشون میشکنه💔💔💔😭😭 نمیتونم خودمو ببخشم ناراحتم 

نهایی هنوز هستا فرصتو از دست نده حداقل یه پیرا بیار

🌤لا تَيأَس و أَنتَ تَعلَم أنَّ الله دوماً يخلق نوراً جديداً بعد كلِّ ظَلام ،،🦋  🪐 نااُميد نشو ! وقتى ميدونى خدا هميشه بعد از تاريكى نور جديدی ميسازه ،✨   ៹  · · · • • • • • ✧ • • • • • · · ·️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم تموم کن این مشاوره رو بهت گفتم که

انقدر نابود نکن خودتو

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

اخه چرا سریع احساسی میشید میرید تو این فازا. سال کنکور کلا این افکار را باید دور ریخت‌. هممون اون سن کراش میزنیم همشم اثرات هورمونیه فقط جدی نگیرید

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

حالا مسئله ای که پیش اومده 

رها کنید 

نهایت سال دیگه کنکور میدید 

ولی بچه های کنکوری من خودم آدم خیلی روشن فکریم 

ولی برای مشاور تحصیلی تو هر مقطعی جنس مخالف انتخاب نکنیدددددددد هرگز ناخودآگاه یچیزایی میاد تو ذهنتون

اینکه من کمکت میکنم کنار بیای و اینا چرت و پرته فقط وابسته تر میشی. بایذ ناگهانی قطع ارتباط کنی 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید