2777
2789
عنوان

میلم به شیرینیجات خیلییی زیادههه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 28 پست
قبل از رژیم یه چکاپ کامل بدهمعمولا میل شدید یه علتی داره، شاید قند یا کم خونی داری که می‌گی ضعف می‌ک ...

فکر کنم قندم پایین باشه، ولی اره باید ازمایش بدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من نسبت به ترشیجات اینجوریم🥲ویتامین a تون کم نیست ازمایش بدین البته ممکنه هم علاقه تون باشه

مواظب دندونا و استخونت و مفاصلت و معده ت  باش ترشی حکم سم واسه اینا داره  آرتروز روماتیسم پوسیدگی دندان اسیدی شدن بدن و زخم معده و رفلاکس اسید و دو روز دیگه نه اعصاب داری نه حوصله زندگی و افسرده میشی چون ترشی اعصابو ضعیف می‌کنه و طبع سرد ترشی کلا بدنتو ضعیف می‌کنه و زود پیر میشی پوستتم کدر میشه و خشک و تبعاً چروک و یهو مو سفید می‌کنی 

تو جامعه ما اینطور جا افتاده که شیرینی و چربی مضره ولی به ترشی نپرداختن تازه آلزایمر هم میگیری تو اوج جوونی انرژی بدنت هم می افته افسرده و منزوی و بدبین میشی به خودت و دنیا  .

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁