2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم چشم داره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 103 پست
شوهر خیانت کار مثل شوهر تو اگه می خواستم زیاد بود من همه دست اوردم شوهر نیست خونه در امد دارم منتظر ...

خیانت کار باباته شوهر من خیانت نکرده ترشیده

کسی اصلا تو رو نمیگیره با اون قیافت گربه دستش به گوشت نمی‌رسه میگه بو میده بدبخت کسی تو رو نمیخواد بهت نگاهم نمیکنه بدبخت بفهم ترشیدی رفتی تو پیری هیچکی نیست دستتو بگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت کار باباته شوهر من خیانت نکرده ترشیدهکسی اصلا تو رو نمیگیره با اون قیافت گربه دستش به گوشت نمی ...

اگه خوشبختی تاپیک‌دوستت چی میگه شخصیت هرکسی رو باید از انتخاب دوستاش حدس زد

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
اگه خوشبختی تاپیک‌دوستت چی میگه شخصیت هرکسی رو باید از انتخاب دوستاش حدس زد

ببین تا چه حد عقده داری که رفتی تک تک تاپیکامو خوندی ترشیده بیکاررررررررر چرا اینقدر سوختی چون کسی نگات نمیکنه؟ بیچاره دوستم کار اشتباهی نکرده بر عکس تو که معلوم نیست با چند نفر خوابیدی که بلکه یکی گردن بگیرتت که ضایع شدی و مثل یه دستمال پرتت کردن بیرون عقده ای🤣

اتفاقا خوب گفتی ترشیده

هرچی پاکتر و سربه‌زیر تر باشی تو ایران ادم حساب ت نمیکنن‌

ولی‌اگه خونه خراب کن‌ باشی و به مردای‌ دیگران بچسبی تا آخرین قطره خون ازت‌ دفاع میکنن

🇮🇷💎

ببین تا چه حد عقده داری که رفتی تک تک تاپیکامو خوندی ترشیده بیکاررررررررر چرا اینقدر سوختی چون کسی ن ...

از کجا معلوم حرف دلتو به اسم دوستت نزدی دوربین ضبط صدارو هم ترسیدی شوهرت برات گذاشت باش این بسته ارزش چواب دادن هم دیگه نداری بابای 🤣🤣🤣

اتفاقا خوب گفتی ترشیدههرچی پاکتر و سربه‌زیر تر باشی تو ایران ادم حساب ت نمیکنن‌ولی‌اگه خونه خراب کن‌ ...

دقیقا نمی‌بینی این خانم چه یقه ای پاره می‌کنه واسه یه خونه خراب کن؟تعجب کردم چجوری همجنسشو درک نمیکنه و از خونه خراب کنا دفاع می‌کنه فهمیدم شوهره نداره خودش از هموناست

دقیقا نمی‌بینی این خانم چه یقه ای پاره می‌کنه واسه یه خونه خراب کن؟تعجب کردم چجوری همجنسشو درک نمیکن ...

درک داری من از کسی دفاع نکردم فقط همون اول گفتم کلمه ت جالب نبود توهین به همه

از کجا معلوم حرف دلتو به اسم دوستت نزدی دوربین ضبط صدارو هم ترسیدی شوهرت برات گذاشت باش این بسته ارز ...

کافر همه را به کیش خود پندارت چون خودت خرابی فکر می‌کنی همه مثل توان دلم برات میسوزه ترشیده خانم جواب ترشیده ها خاموشیست عقده ای😂