دختر یکی از اقوام مجرد سن بالاست همیشه حالت افسردگی داره و کمرش همه یجوری راه میره انگار خجالت میکشه صاف واینمیسته الکی هر هر میخنده خیلیم ضایع دندونای زردشو نشون میده هیچ وقت صورت پر جوش و پر مویی داره اصلا به خودش نمیرسه یکم آرایش نمیکنه قب قب داره و یه خط بوی دیگه بدی هم داره🤢 اخلاقشم داغون سر مامانش داد میزنم همیشه،حالا متاسفانه این چند وقت خیلی رفت و آمد داشتیم باهاشون و عید دیدنی که رفته بودیم شوهرم داشت با داداش و بالای دختره یه بازی میکرد تو گوشی اینم کنارشون نشسته بود میدید منو مامانشو بقیه تو آشپزخونه ایما ول نمیومد یه لحظه که رفتم بیرون از آشپزخونه دیدم داره با شوهرم بگو بخند میکنه شوهرمم سرشو انداخته پایین سرگرم بازیه جوابشو میده بعدا پرسیدم میگفت ازم میپرسیده با زنت کجا رفتین چند تا بچه دوست داری داشته باشی برای زنت گل میخری؟ و کلی چرت پرت اهمیت ندادم اون روز تا وقتی که خواستیم باهم بریم بیرون قرار شد ما با ماشین بریم خونه اونا همزمان حرکت کنیم داشتیم آماده میشیدیم دیدم یکی پیام داده به شوهرم بازم کردم دیدم دختره گفته سلام آقای فلانی مقصد عوض شده ما زود تر میریم شما بیاین فلان جا لطفا دیر نکنید فهمیدم اون دخترس کل اون روزم کوفتم شد مثل اینکه شماره شوهرمو از داداشش گرفته گفته من خبر میدم از این به بعد اگه کاری کرد چکار کنم باهاش؟ چجوری این ترشیده رو دور کنم از شوهرم 😐
شوهر خیانت کار مثل شوهر تو اگه می خواستم زیاد بود من همه دست اوردم شوهر نیست خونه در امد دارم منتظر ...
خیانت کار باباته شوهر من خیانت نکرده ترشیده
کسی اصلا تو رو نمیگیره با اون قیافت گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده بدبخت کسی تو رو نمیخواد بهت نگاهم نمیکنه بدبخت بفهم ترشیدی رفتی تو پیری هیچکی نیست دستتو بگیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه خوشبختی تاپیکدوستت چی میگه شخصیت هرکسی رو باید از انتخاب دوستاش حدس زد
ببین تا چه حد عقده داری که رفتی تک تک تاپیکامو خوندی ترشیده بیکاررررررررر چرا اینقدر سوختی چون کسی نگات نمیکنه؟ بیچاره دوستم کار اشتباهی نکرده بر عکس تو که معلوم نیست با چند نفر خوابیدی که بلکه یکی گردن بگیرتت که ضایع شدی و مثل یه دستمال پرتت کردن بیرون عقده ای🤣
اتفاقا خوب گفتی ترشیدههرچی پاکتر و سربهزیر تر باشی تو ایران ادم حساب ت نمیکننولیاگه خونه خراب کن ...
دقیقا نمیبینی این خانم چه یقه ای پاره میکنه واسه یه خونه خراب کن؟تعجب کردم چجوری همجنسشو درک نمیکنه و از خونه خراب کنا دفاع میکنه فهمیدم شوهره نداره خودش از هموناست