2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میشنوه عزیزم

هواتو داره 

همین که داری صداش میزنی خودش نشونه اس 

یعنی خدا دوست داره که اجازه داده اسمش رو به زبون بیاری 

صبر داشته باش فرج نزدیک هست ان شاءالله 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بیشتر ببینید

من چند ساله دارم هرشب قبل خواب التماس میکنم میگم خدایا خودت بکشم خلاصم کن نزار گناه کنم و خودم اینکارو کنم اما نمیدونم حکمت عمر کردن من چیه؟ یکی که داره از زندگیش لذت میبره یهو میوفته میمیره یکی که سالهاس مرگ میخواد داره هرصبج بیدار میشه 

گاهی ما انقدر سرگرم چیزای دیگه شدیم که دیگه نمیتونیم صدای خدا رو بشنویم، قلبمون پره از علاقه به چیزای دیگه که هیچ سودی هم برامون نداره و دیگه جایی برای محبت خدا نیست

منظورم علاقه به افراد دیگه نیست، همه چیز.

چیزی که خودم ازش نتیجه گرفتم و بهت خواهرانه پیشنهاد میدم نماز اول وقت و استغفاره، چند روز هم سرش وایسا و ادامه بده با هر مشکلی، اونوقت میبینی تک به تک داره گره هات باز میشه :)