بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا نظرتون درمورد شرایطی که پدر و مادر میشه گفت تقریبا (البته خیلییییی خیلییییی خیلییییی کم) دنبال یه دختر میگردن واسه پسرشون اما تاکید انچنان ندارن که حتما باید تو این سن ازدواج کنی، ولی خواهره فعلا برادر گرامیشو تشویق به تمرکز رو درسش میکنه و حالا بعدا میتونه ازدواج کنه، چیه؟
مراقبت از پدر مادر و تامین مخارجشون این امکان رو نمیده
آفرین حالا که همچین مسئولیتی داری بهترین کار همینه که ازدواج نکنی. ازدواج مسئولیت خیلی بزرگیه که خیلی از مردا از پسش برنمیان و نتیجش میشه طلاق های زیادی که توی جامعه هست
بنظرت دیگه وقت مستقل شدن نیست؟البته اگه اجازه نمیدن که هیچ ولی حس میکنم زشته ۳۰ سالگی خونه بابا باشی ...
نه زشت نیست بخدا من اطرافیانمو میبینم همه بعد از چند سال ازدواج طلاق گرفتن و برگشتن تازه هرچی داشتن و دادن حالا یا قسطی یا کامل بانو محترمه گرفته توهین ب زن نیست بخدا همین زن دیگه با این حجم گرونی دلش یچی میخواد ولی پسر با کار کردن بتونه کرایه و خرج خوته رو بده دل زن میپوسه
خداراشکر هیچ مشکل مالی ندارم... کاملا تامین اما خانواده مهمه
آره همین که اولویتت خانوادته کافیه چون برای ازدواج باید اولویت اولت رو همسرت قرار بدی ولی چون نمیتونی بهتره همچین اشتباهی نکنی. خیلی خوبه که میفهمی و از بدبخت کردن دختر مردم جلوگیری میکنی