2777
2789
عنوان

اگه داداش دارید رو مخش نرید مخصوصا اگه بالای سی هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 55 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا نظرتون درمورد شرایطی که پدر و مادر میشه گفت تقریبا (البته خیلییییی خیلییییی خیلییییی کم) دنبال یه دختر می‌گردن واسه پسرشون اما تاکید انچنان ندارن که حتما باید تو این سن ازدواج کنی، ولی خواهره فعلا برادر گرامی‌شو تشویق به تمرکز رو درسش میکنه و حالا بعدا میتونه ازدواج کنه،   چیه؟

لبخند بزن، اینطوری زیبا تری🙂✨️

مراقبت از پدر مادر و تامین مخارجشون این امکان رو نمیده

آفرین حالا که همچین مسئولیتی داری بهترین کار همینه که ازدواج نکنی. ازدواج مسئولیت خیلی بزرگیه که خیلی از مردا از پسش برنمیان و نتیجش میشه طلاق های زیادی که توی جامعه هست

آفرین حالا که همچین مسئولیتی داری بهترین کار همینه که ازدواج نکنی. ازدواج مسئولیت خیلی بزرگیه که خیل ...

خداراشکر هیچ مشکل مالی ندارم... کاملا تامین اما خانواده مهمه 

💤💤🫴🫳🫷🫸

بنظرت دیگه وقت مستقل شدن نیست؟البته اگه اجازه نمیدن که هیچ ولی حس میکنم زشته ۳۰ سالگی خونه بابا باشی ...

خبر نداری چقد دختر و پسر تو این سن هستن خونه ننه بابا

💤💤🫴🫳🫷🫸

بنظرت دیگه وقت مستقل شدن نیست؟البته اگه اجازه نمیدن که هیچ ولی حس میکنم زشته ۳۰ سالگی خونه بابا باشی ...

نه زشت نیست بخدا من اطرافیانمو میبینم همه بعد از چند سال ازدواج طلاق گرفتن و برگشتن تازه هرچی داشتن و دادن حالا یا قسطی یا کامل بانو محترمه گرفته توهین ب زن نیست بخدا همین زن دیگه با این حجم گرونی دلش یچی میخواد ولی پسر با کار کردن بتونه کرایه و خرج خوته رو بده دل زن میپوسه 

خداراشکر هیچ مشکل مالی ندارم... کاملا تامین اما خانواده مهمه

آره همین که اولویتت خانوادته کافیه چون برای ازدواج باید اولویت اولت رو همسرت قرار بدی ولی چون نمیتونی بهتره همچین اشتباهی نکنی. خیلی خوبه که میفهمی و از بدبخت کردن دختر مردم جلوگیری میکنی