2777
2789
عنوان

پسری که بعد کات با شما میره با یه دختر دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نح تنوع طلبه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید

اگه میخوای شکست بخوری بازم میری تو این رابطه 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
بیشتر ببینید
سیاست کثیف مرداس وقتی هرزگی میکنن یا سکوت میکنن یا سفت و محکم انکار میکنن و تقصر و گردن زن میندازن

اره عوضی میگف تو که اون موقع نبودی پس خیانت نبوده

ما کات بودیم اون تایم

استارتر

من هربار میام نینیسایت دست کم یکبار این تاپیک شمارو میبینم.

عزیزم

سعی کن هضمش کنی این شخص هوله و ادم درستی نیست.حتی اگر برگرده و توجیهم کنه خودشو باز دروغه حرفاش.

این ادمو تمومش کن داخل ذهنت.

تنکس گاد

اره عوضی میگف تو که اون موقع نبودی پس خیانت نبودهما کات بودیم اون تایم

اگه کات کردید هردو میتونید برید با شخص دیگه ایی بتو مربوط نیست ولی تا نه شنیده دوباره برگشته بتو یعنی بهتر از تو پیدا نکرده از تنهایی برگشته

استارترمن هربار میام نینیسایت دست کم یکبار این تاپیک شمارو میبینم.عزیزمسعی کن هضمش کنی این شخص هوله ...

همش فکر میکنم فقط با من این مدلی بوده

اگه بره با یکی دیگه بهش پایبند می مونه !! میرم جلو ایینه احساس زشتی میکنم همش

اگه کات کردید هردو میتونید برید با شخص دیگه ایی بتو مربوط نیست ولی تا نه شنیده دوباره برگشته بتو یعن ...

اره دو سه روز بعد اینکه دختره بلاکش کرده دوباره بمن پیام داده تازه با اینکه بلاک شده از طرف دختره ، پیاماشو برای من فرستاده که ببین من با کسی بجز تو اوکی نمیشم با اینکه بهم پیشنهاد میدن !!  یه خشمی ازش توو وجودمه که نمیذاره فراموش کنم

همش فکر میکنم فقط با من این مدلی بودهاگه بره با یکی دیگه بهش پایبند می مونه !! میرم جلو ایینه احساس ...

پسری که رابطه و عشقش رو به یه دختر غریبه ی داخل اسنپ میفروشه،به جای اینگه تلاش کنه تورو برگردونه و رابطتون رک ترمیم کنه،همچین غلطی میکنه،فکر میکنی ادمیه که پایبند باشه؟؟؟

به این ادم کیم کارداشیانم بدی،میره با یه ادم کمتر بهش حیانت میکنه.

همیشه ک مشکل از ما نیست،یوقتاییم طرف مقابل گاوه.

تنکس گاد

همش فکر میکنم فقط با من این مدلی بودهاگه بره با یکی دیگه بهش پایبند می مونه !! میرم جلو ایینه احساس ...

خیالت راحت اگه زیباترین هم بودی بازم بهت خیانت میکرد چون اون تو ذاتش خائنه 

مطمئن باش فردا روز ازدواج کنه زنش باردار باشه میره خیانت میکنه بهت قول میدم تموم این زنایی که خیانت میبینن با همچین مردایی ازدواج کردن

پسری که رابطه و عشقش رو به یه دختر غریبه ی داخل اسنپ میفروشه،به جای اینگه تلاش کنه تورو برگردونه و ر ...

اره دقیقا درست میگید

با اینکه اون زمانی که اینکارو کرد میدونست من همچنان دوسش دارم و اگه برگرده و تلاش کنه میتونه رابطه رو درست کنه ترجیح داد با یکی دیگ بره توی رابطه، حتی صرفا برای فراموشی هم‌نرفته چون برای دختره خیلی اشتیاق نشون داده !!