2777
2789
عنوان

پسری که بعد کات با شما میره با یه دختر دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 83 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا دیوانه ایی 

دختر چه زرنگ بوده فهمیده دوستپسر سابقت میخواد مخشو بزنه وابستش کنه بعد با اعصاب و روانش بازی کنه 

هر چی تو ساده اون دختر زرنگ

تو بمون برای دوست پسر هرزززت همسری کن وقتی زنش نیستی و تلاشی برات نکرده و مسئولیتی قبول نکرده

فک میکنی شوهرای ما تلاش نکنن هزینه نکنن محبت و توجه دریافت میکنن!

اصلا دیوانه ایی دختر چه زرنگ بوده فهمیده دوستپسر سابقت میخواد مخشو بزنه وابستش کنه بعد با اعصاب و رو ...

منم بلاکش کردم نموندم باهاش .چمیدونستم انقدر هرزه س

عه فکرمیکردم فقط من از اونایی که زبون میریزن بدم میاد پس طرزفکرم درسته که کاربلدن🤢🤢

پسرا زبون میریزن مخ بزنن وابسته کنن ،همیشه رفتار و تلاش و هزینه کردن پسرو مدنظر قراربده نه چاپلوسی و چرب زبونی و زبون بازی مردا رو ،سیاست کثیف مرداس به رفتار و اهمیت دادنش دقت کن نه زبون مرد اون برای خر کردن زن 

عه فکرمیکردم فقط من از اونایی که زبون میریزن بدم میاد پس طرزفکرم درسته که کاربلدن🤢🤢

به دختره گفته ماساژ چشمای من دیدن چهره شما بود😂😂

خوشم میاد دختره با اینکه ۱۸ سالش بوده و بچه سال ولی گولشو نخورده و بلاکش کرده. تازه با اینکه خود دختره بهش پیشنهاد داده خودشم بلاکش کرده

منم بلاکش کردم نموندم باهاش .چمیدونستم انقدر هرزه س

چون به رفتاراشون دقت نمیکنی احساساتی نباشید دوران اشنایی برای شناخت مردبودن و نامرد بودن پسر

نه برای احساساتی شدن 

اين اگه غرور داشته باشه خودش ديگه پيداش نمیشه ولی بعیده چون بهش میاد آدم پرویی باشه

میگف خب اون موقع که تو نبودی کات بودیم ،پس خیانت نبوده !!

الان سه هفته س کات کردیم بنظر خودمم دیگ روش نشه برگرده البته بقول شما خیلی پرو تشریف داشت کلا

دختره برام تعریف کرد اسکرین شاتم فرستاد .بعد به پسره گفتم هیچ جوابی نداشت بده

سیاست کثیف مرداس وقتی هرزگی  میکنن یا سکوت میکنن یا سفت و محکم انکار میکنن و تقصر و گردن زن میندازن