2777
2789
عنوان

میدونم اینجا همه طرفدار عروسن ولی به نظرتون کار عروسمون بد نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 9440 بازدید | 278 پست
همسرت باید بیشتر کمک میداد.من یاد بچه‌ام و شوهرم دادم کسی میاد نشینن مثل مهمان فقط جمع‌وجور کنن😁

روشت درسته پدرهفتاد ساله من فورا بلند میشه ظرف جمع میکنه  دونه دونه هم میبره چون باهم نمیتونه دیگه اونوقت معلومه شوهر منم روش نمیشه بشینه  مثل مپوشک میپره بالا اینو بزرگترا باید به همه یاد بدن فقط خانما که نباید کار کنن همه خوردن همه هم کمک کنن جمع کنن چیز عجببی نیست 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

من ترجیح میدم تا جایی که میزبان اوکی باشه کمک بدم ی شب دورهمی ازش پز دادن و ملکه بودن نداره

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای حمالی نه اما آدم باشعور یه کمکی می رسونه،نه مثل مغرورها بشینه پا رو پا بندازه و بقیه جلوش دولا ...

این نظر شماست

دلیل نداره که درست باشه از نظر من

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
ایشون که کارش زشت بوده باید باور کنیم بقیه کلفت ما نیست یه کمک می داد چیزیش نمیشدولیبا این که خودم ه ...

بچه من کلا سر سفره میشهرجیغ میکشه گریه میکنه

حتی وقتی تنهاییم

من از این عادتا ندارم بچنو بهانه کنم

توی تاپیک پربازدید گفتم منم کمک نمیکنم بیا ببین چیا گفتن بهمخیلی جالبه که مهمون رو برای حمالی میخوان ...

کمکم نخوایم بی شخصیتیم؟😐

والا بخدا نشستیم تو خونه نون خشک خالی میخورم نخواستم کسی دعوتم کنه

تو همین تاپیکا یکی تپنوشته بود تازه عروسم بشقابم رو شکستن چه میکردن چ فحشها ک ندادن چه حرفا ک نزدن

اینجا خیلی ها میگن از ازدواج میترسیم بخاطر تاپیکا اینجا..یا ب شوهرمون بدبین شدیم و.. ولی من از تاپیکا اینجا اصا وحشت دارم برم مهمونی.

حق با شماست

من اصلا اینکه میگن خونه مادرشوهر کار نکنید رو درک نمی کنم 

هر کس به اندازه خودش ، حداقل که ظرف خودشو ببره آشپزخونه 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

اخلاقش گنده و کمک نمیده شعور نداره یا هر چیز دیگه ای 

میخوای چکار کنی؟؟ 

همینه که هست...... 

اعصاب خودتو به هم نریز 

چیزی که نمیتونی درستش کنی بابتش اعصاب خودتو خورد نکن...... نهایتا مگه چند تا مهمونی دعوتش میکنین که بخوای بابت کار نکردنش حرص بخوری...... تو حرص میخوری اعصاب تو خورد میشه و سلامتی تو به خطر میوفته 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
بیشتر ببینید
روشت درسته پدرهفتاد ساله من فورا بلند میشه ظرف جمع میکنه دونه دونه هم میبره چون باهم نمیتونه دیگه ا ...

خدابهشون سلامتی بده.

بله درستش همینه

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
حق با شماستمن اصلا اینکه میگن خونه مادرشوهر کار نکنید رو درک نمی کنم هر کس به اندازه خودش ، حداقل که ...

تو نینی سایت اینو یاد هم دادن آخرشم همه به مشکل برمی‌خورن و هزارتاحرف و حدیثه بعد مهمانیاشون😄

خب شما این مدلی آید وظیفه همه نیست همه جا خدمت کنن که شمام میتونی نکنی که بعدا غر نزنیمجبورت که نکرد ...

منت نمیزاره حالا اون شخص نخاد مال بقیه رو جمع کنه حداقل میتونه بشقاب خودشو ببره ک بعدم این ک غریبه نبوده عروسشون بوده باید حداقل ی کمکی میکرد
پرروییم حدی داره ک ایشون داشته

کمکم نخوایم بی شخصیتیم؟😐والا بخدا نشستیم تو خونه نون خشک خالی میخورم نخواستم کسی دعوتم کنهتو همین ت ...

والا بخدا

همه جا میخوان هر چی خودشون میدونن رو بکنن توی کله ما

من جایی کمک نمیکنم توقع هم ندارم کسی کمک کنه

خودم کارامو به موقع انجام میدم

همیشه هم کنار مهمونام هستم و خوش میگدرونم

چون همسرم حسابی کمکم میکنه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊