2777
2789
2سانت و نیم بودآره رژیم تاثیر داشتدر مورد دارد خوردنش یادم نیست چیکار کرد چی میخورد

خوشبحالش مال من 5 سانته

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوشبحالش مال من 5 سانته

میدونی، بعد چند ماه همینکه رشد نکرد کلی خوشحال بود چون میگفتن جراحی و می‌ترسید یا یکی گفت رحم دربیارن.... البته بازم پارسال یکی دوهفته درگیر خونریزی شد و دارو خورد  خداروشکر بخیر گذشت

بخاطر همین مسله نشستم خونه استعفا دادم وزن گرفتم یه‌جورایی. این زنیکه‌هم اومد دیدی چع رید به اعصاب ا ...

ولی اسی فحش نده، اگه اینطوری بوده، ارزش نداره دهنت رو آلوده کنی، اصلا حرفشو ندید بگیر

الان باید کوچکترین حرصی نخوری، استرس نداشته باشی

میدونی، بعد چند ماه همینکه رشد نکرد کلی خوشحال بود چون میگفتن جراحی و می‌ترسید یا یکی گفت رحم دربیار ...

حالا من لاغرم باشگاه هم میرم .............دمنوشم میخورم تابستون دوباره باید برم سونو

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

تهران میشناختی کاش میگفتی یه سری معرفی کردن رفتم که متاسفانه

من یک دکتر میشناسم خواستی بهت معرفی میکنم تو نت هم سرچ کن میگن در زمینه فیبروم خیلی خوبه . 

یکی از اشناهای ما که ازدواج نکرده بود پیشش عمل کرده

عزیزم ما مشاوره رایگان زبانشناسی داریم

با زبانشناسی ریشه مشکلت رو بهت میگیم،و بهت گیاهان دارویی همراه رژیم و دستورات طب سنتی می‌دیم که مشکلت حل بشه

مشاوره در زمینه بیماریهای زنان و ناباروری و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664تلگرام پیام بدین