2777
2789

داداشم تازه دوماهه نامزد کرده

چن شب پیش اومدن خونمون برای افطار. مامانم اینا هم دعوت کردم. من یه نوزاد دارم از صبح پاشدم سه نوع غذا و فرنی و سالاد و.‌‌..‌‌ دست تنها درست کردم طوری که غروب از کمر درد افتادم. خلاصه اینا اومدن و منو مامانم سفره رو گذاشتیم و عروسمون فقط نون اورد سر سفره اونم من بهش گفتم‌که پاشد

بعد موقع جمع کردن سفره بچه ام شروع کرد گریه. مامانم گفت تو بچتو بگیر من جمع میکنم. من دیدم عروسمون سر سفره داره بشقابارو داخل هم میزاره توی دلم کفتم عروسمونم هس کمک مامانم میکنه . چون مامانم سه بار عمل قلب کرده و کارای خونه خودشو با کمک بابام انجام میده

خلاصه بچمو گرفتم که برم پوشکشو عوض کنم و شیر بدم دیدم ۲ دقیقه نشد شوهرم اومد توی اتاق گفت زودتر بیا مامانت دست تنهاس نمیتونه گناه داره

رفتم دیدم عروسمون دست داداشمو گرفته روی مبل نشسته مامانم با اون قلب مریض داره اون همه ظرف رو میشوره

انقدر ناراحت نشدم

اصلا کاری به عروس و خواهرشوهر اینا ندارم

من خونه یه غریبه هم برم میگم از صبح میزبان زحمت کشیده غذا تهیه کرده من ۴ تا ظرف رو کمک کنم بشورم چیزی نمیشه

یا حداقل یه تعارف میکرد

بخدا من میرم خونه مادرشوهرم. ببینم مادرشوهرم کار میکنه اصلا نمیتونم به خودم اجازه بدم که بشینم

بهش میگم شما بشین من انجام میدم

میدونم کسی که مهمون دعوت میکنه نباید انتظار کمک داشته باشه ولی باور کنین من خودم یه بار به عروسمونم گفتم من شهر دیگه ام تو مثل دختر مادرم. تو که نزدیکی هوای مامانمو داشته باش

بحث کار کردن نیس بحث اینه که من میگفتم‌حالا که من نزدیک مادرم نیستم داداشمو عروسمون هستن خیالم راحته

ولی الان فهمیدم اصلا اینطور تیس

بعد جالبه داداشم همش میگفت این اخلاقش خیلی خوبه اهل پز دادن و ابنا نیس خاکیه

ولی واقعا از کارش ناراحت شدم

اسی حق داری

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کن روشش اینه چشم کمک ازشون نداشته باش اما نذار مادرت هم کمک حالشون باشه کسی که طرفدار نظریه دوری و دوستیه برای خودشم باید همینو بپسنده .اول همه خودمو میگم 

شوهرت وبرادرت باید کمک میکردن جای اینکه بیاد شمارو صدا کنه!!!

توخانواده من اقایون هم تومهمونی  دقیقا مثل بقبه کمک میکنن میارن میبرن و به کسی فشار نمیاد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
اقا صد غذا نذارید که بعد هی اینطوری توقعم نداشته باشید

ای بابا کار بدی که نکردن

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین
بیشتر ببینید

حق با شماست

چقدر بی فرهنگ 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

من خودم خوشم نمیاد خونه کسی ظرف بشورم و خوشمم نمیاد بقیه اینکارو بکنن

اگه اون خونه خودش ازتون کمکی نمیخواد و کمکی هم نمیکنه ارومیه اما اگه توقع داره و خودش کاری نمیکنه متفاوته

خودت میگی همه چیو میدونی بعد باز معترض هستی؟

من کاری ب نسبت تون ندارم ولی مهمون دعوت می کنی انداره توان ات کار کن انتظار کمک نداشته باش. طرف بخواد بره مهمونی صدتا کاسه بشقاب رو ک به جون تون وصله بخواد جابجا کنه ک میشینه تو خونه اش راحت تره

بعدم چرا فکر میکنید زن همه جا باید حمالی کنه؟ شوهرت چکار میکرد؟ برادرت چکار میکرد؟ از اونا دلخور باش!

مقصر داداشته اون باید بگه بهش ک کمکتون کنه.البته باید خودش بفهمه وقتی نمیفهمه داداشت باید بهش بگه اگرم اون کارساز نبود گیسشک بکش آدمش کن😐😂والا اینارو باید مادرشوهرامون ببینن قدر مارو بدونن من همیشه عین خر براش کار میکنم و هیچوقتم منو نمیبینه فک میکنه وظیفمه

یازان بلع یازدی چاره ندی...