2777
2789

با وجود اینکه همسنیم همههه بهش نگا میکردن

حس میکنم من‌خیلیی شکسته شدم من توجه بقیه بخدا برام مهم‌نیست اما اعتماد ب نفسم‌میاد پایین میبینم همه ب ون نکا میکنن کسی بمن نگا نمیکنه

حس میکنم‌قبلا اینجوری نبودم میرفتم بیرون بهم‌نگا میکردن اما الان حس پیری یا جون شکسته رو دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بیشتر ببینید

یاد یه خاطره از بچگیم افتادم

من و دخترداییم تو حیاط خالم اینا بازی میکردیم. شوهرخالم رفت یه خوشه انگور چید داد به دخترداییم گفت بیا بخور. انقدر من ناراحت شدم. مرتیکه خر

اون سفید و بور بود من مشکی و گندمی. اون لباس چیتان پیتان میپوشید من معمولی

همه اون را دوست داشتن و به من محل نمیدادن🥲🤕

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

[QUOTE=376989738]یاد یه خاطره از بچگیم افتادم من و دخترداییم تو حیاط خالم اینا بازی میکردیم. شوهرخالم رفت یه خوشه ان ...[/QUOTE

]تایپک یکی مونده ب آخر عکسموگذاشتم ببخشیداسی. توراخدابیایدتایپکم گزارش بزنیدبتزکه براتون صلوات میفرستم هرکی گزارش زد بلایکه 

چه حس بدی

هر قلبی داستان خودشو داره کسی رو قضاوت نکن وقتی از دردش خبر نداری......یادت در قلبم اذان است در کلیسا🖤لطفا هیچی از گذشتم نپرسین یادآوری و حرف زدن در موردش داغونم میکنه نمیخوام بهش فکر کنم🖤🥀

بیشتر ببینید
تایپک یکی مونده ب آخر عکسموگذاشتم ببخشیداسی. توراخدابیایدتایپکم گزارش بزنیدبتزکه براتون صلوات میفرست ...

شما تاپیک اول منو گزارش بزن که منم برات بزنم

هر قلبی داستان خودشو داره کسی رو قضاوت نکن وقتی از دردش خبر نداری......یادت در قلبم اذان است در کلیسا🖤لطفا هیچی از گذشتم نپرسین یادآوری و حرف زدن در موردش داغونم میکنه نمیخوام بهش فکر کنم🖤🥀

بیشتر ببینید