2777
2789

اگه زندگیشو بخونین به ایرانی بودنتون افتخار میکنید❤❤

پدرش سفیر ایران توی لبنان بود یه روزی میگه شماهم بیاین لبنان 

به همراه مادر و برادرش راهی لبنان میشن بدون اینکه بدونن روزگار چه خوابی براشون دیده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پروفسور حسابی فکر کنم

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

بیشتر ببینید

دکتر چمران

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید

به همراه یه زن دیگه به مادرش خیانت کرده بود 

اونارو بدون هیچ سرمایه ای توی کشور غریب ول کردو رفت

تا یک مدت با طلا های مادرشون زندگیشونو میگذرونن

تا اینکه مادرش یک روز سراغ طلاها میره و میبینه که تموم شدن و سکته میکنه و کاملا فلج میشه

ریزعلی خواجوی

سطح سواد و اطلاعاتت عشقه🤣🤣🤣🤣🤣

یک بار برای همیشه جواب این حرفو بدونیم که میگن پوشش باز باعث دست درازی مردها نمیشه و متجاوز به بچه ها هم دست درازی میکنه.......  متجاوز یه فرد بیماره که برای رفع نیازش به هر چیزی متوسل میشه حتی کودک و حیوان!  ولی اون نیاز توسط یه بچه یا حیوان ایجاد نشده!  توسط یه پوشش باز ایجاد شده و متجاوز قربانی خودشو یه بچه یا حتی حیوان هم ممکنه انتخاب کنه چون راحتتر میتونه ازشون سواستفاده کنه، توی انگلیس نمایشگاه زدن از انواع لباسهای قربانیا رونمایی کردن، میدونید دلیلش چیه؟ میخوان با این کار پوشش باز رو توجیه کنن، از کسایی که جنایات اسرائیل رو ماستمالی میکنن انتظار حرف درست و انسانی و اخلاقی نداشته باشید، به عقل خودمون رجوع کنیم                                                           کل دایره لغات یه برانداز: ارزشی،  ساندیس خور، برو روبیکا، کوروش کبیر ، انواع فحشها و... دریغ از یه ذره ادب و منطق و علم                                         و سراسر خودباختگی و خودتحقیریه و تقلید از غربه، عاشق ابن ملجم و شمر و معاویه است ولی آریاییه و عرب نمیپرسته

بیشتر ببینید

از اینور به خاطر بی پولی مجبور میشن توی مدرسه ی مسیحیا درس بخونن که تنها مدرسه ی رایگان بوده 

مادرش از ترس اینکه اسلامو رها کنه شروع میکنه قرانو یادش دادن و حافظ قرآن میشه

توی اون مدرسه بخاطر مسلمان بودن خیلی اذیتشون میکردن 

زندگی فقیرانه ای هم داشتن جوری که با نون خشک غذای روز و شبشون شده بود