2777
2789
ظاهرشقد و استایلش صداشحمایتش ازممحبت و عشقی ک بهم دارهتلاش و پشتکارنجابتش

دقیقاً ویژگیای همسر منم همیناس

امیدوارم عشق بینتون ابدی بمونه💜

Im a doctor and I love my job

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصویر تو ذهنت چیه 😅

یه خانوم حدودا ۴۰ ساله دارای دیسیپلین خاص و سخت گیر .چهره نسبتا معمولی .خانه داری و اشپزی خوب😁😁

طلاین را از گوگل یا مایکت نصب کن کد دعوت منو بزن و احراز هویت کن ۷ سوت طلا بگیر .درجا پولشو واریز میکنن.فقط حتما باید کد دعوت بزنی وگرنه هدیه نمیده .  کد دعوت JPXODA

من اول تصور نداشتم باهاش ازدواج کنم چیزی منو جذب نکرد تااینکه رقیب سرسخت پیدا کرد 

من یه خاستگار دیگه هم داشتم اون خاستگار هزارجور پشت من بهش بد گفت خیلی بداااا طوری که هر مردی میشنید میذاشت میرفت ولی اون بازم گفت منو میخواد اونجا بود عاشقش شدم😍

دقیقاً ویژگیای همسر منم همیناسامیدوارم عشق بینتون ابدی بمونه💜

آمین ممنونم همچنین🫂♥️

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

قد و بالا و هیکلش و رنگ پوستش و صداش رو خیلی دوست دارم و تلاشش برای زندگی مون...اینها ویژگی هایی که ...

دقیقاً ، قطعا همینطوره!

عشق بینتون ابدی 🎀✨

من اول تصور نداشتم باهاش ازدواج کنم چیزی منو جذب نکرد تااینکه رقیب سرسخت پیدا کرد من یه خاستگار دیگه ...

پس اون شجاعت و جسارت و پافشاری سر انتخاب کردن شما بود که شما رو شیفته ی خودش کرده..☺️

خوشبخت باشین کنار هم❤️