2777
2789
عنوان

میخوام ب حس ششم سایت هدیه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 13045 بازدید | 1093 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من تا حدودی حس دارم

خیلی نیاز دارم حست رو ب من بگی اسمم فاطمه ی بچه هم داریم .ب نظرت شوهرم چرا رفتارش ی جوریه ؟ کلا از زندگیم هر چی حس کردی بگو .خدا خیرت بده از فکر و خیال خوابم نمی‌برع بخدا .کلا بگو ب من وفادار هست یا ن

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
اره احتمال ۵۰ درصد

امیدوارم😍😍😍😍

ی بنده خدایی کنارمه میگه بپرسم حس میلاد بهش چیه؟ برمیگرده بهش یا نه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بله ی

ولش کن 

میخواستم فوشش بدما😂😂😂😂

برگشت هم شوتش کن بیرون

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

دختر به روز و با کلاس درون‌گرا، از سروصدا متنفر ،عاشق سکوت ،بیشتر دلت میخواد کافه گردی رو تنها بری چ ...

حست به من چیه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

دختر به روز و با کلاس درون‌گرا، از سروصدا متنفر ،عاشق سکوت ،بیشتر دلت میخواد کافه گردی رو تنها بری چ ...

سلام میشه بهم بگی سجاد هم منو دوست داره یا نه 

یا حسم یکطرفتس

کی پیشنهاد میده کی میبینمش دلم براش یه ذره شده🥲🤍

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

امیدوارم😍😍😍😍ی بنده خدایی کنارمه میگه بپرسم حس میلاد بهش چیه؟ برمیگرده بهش یا نه

اسم بنده خدا ه یا ی یا الف داره؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه ها من هدیه رو جدی گفتم

بخدا پیامو دریافت کنم و زمانی ک گفتین درست باشه میدم بهتون😍😍