2777
2789
عنوان

میخوام ب حس ششم سایت هدیه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 13045 بازدید | 1093 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اون اقا بعد صحبتم حسش چی بود؟

خب کاش یکم‌ بیشتر توضیح بدی در مورد چی حرف زدین

ولی چیزی که حس کردم اینه تورو یه آدم معمولی میبینه ببخشید البته شاید دوستت نداشته باشه و یجوری ته دلش راضی نیس

منتظر ی پیام هستم ایا پیام رو دریافت میکنم یا نه؟ اگه اره چه زمانی؟زمانش رو درست بگی هدیه رو میدمت

اره یکی دوروز شایدم کمتر 

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید
اسمت الف یا م یا ن دارهمتولد پاییز هستیدلتنگ و منتظر هستی لباست هم سفید داره

اونیکه بهم تهمت زده از کارش پشیمون میشه و میاد طلب حلالیت یانه ؟اگه نه کی و چجوری تاوان کارشو پس میده ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
منتظر ی پیام هستم ایا پیام رو دریافت میکنم یا نه؟ اگه اره چه زمانی؟زمانش رو درست بگی هدیه رو میدمتار ...

همه شون درست بود؟

تا ۳ ماه ۳ رور ۳ هفته دیگه 

اون پیام دریافت میکنی 

یه ۳ میبینم حالا یا ۳ ماه یا ۳ هفته یا ۳ روز

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

لطفا بگو زندگیم چی میشه ...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید

فقط پاییز اشتباه بود😁

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ماه تولد یا اول اسممفرزین آشتی میکنهحسش چیه

تو اسمت ا و م داری 

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید
همه شون درست بود؟تا ۳ ماه ۳ رور ۳ هفته دیگه اون پیام دریافت میکنی یه ۳ میبینم حالا یا ۳ ماه یا ۳ هفت ...

باشه من شات میگیرم اگه درست بود یا نقدی هدیه رو میدم یا ی چیزی یادگاری میخرم برات میفرستم

چون خیلی برام مهمه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

همه شون درست بود؟تا ۳ ماه ۳ رور ۳ هفته دیگه اون پیام دریافت میکنی یه ۳ میبینم حالا یا ۳ ماه یا ۳ هفت ...

فقط پاییز اشتباه بود بقیش درست بود

میشه در مورد منم بگی

جدایی عاطفی داشتی؟؟؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘