2777
2789
عنوان

کنکوریا کمککک

49 بازدید | 6 پست

واییی ساعت خوابو بیداریمو چیکار کنم 😐صبحا حتی ۸ یا ۹ صبحم ک پامیشم بازم چرت میزنم و خواب الودم همش

قبلا میتونستم ۲ شب بخوابم حتی ۷ پاشم ولی الان اصلا نمیتونم صبح پاشم..

یماه پیش ۱۱ میخوابیدم پنجونیم پامیشدم😐چیکار کنم خواب الود نباشم انقد و ساعت خواب متغییر نباشه؟فکر میکنم بخاطر بهاره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من این مشکلو دارم ساعت ۶ پاشدم تا ۹ خوندم بعد ۹ونیم خوابیدم تا ۱۱:۳۰ میگن قرص کافئین خیلی خوبه انرژی ...

وای نخزیاااااا اول سال خریدم خوردم یبار نصفه شب از شدت تپش قلب و سوزش معده نمیتونستم بخوابم... البته من اب کم خورده بودم روش 

نگوو تنها امیدم اینه😂😂😭شاید به بدن بعضیا نمیسازه یا شرکتش خوب نبوده

والا زیادش ضرر داره

بعدشم دلتو خوش نکن ک بخوری سرحال میشیو کامل خوابت میپره

من یبار ۱ شب خوابیدم چهار صبح پاشدم قرصو خوردم بعد پنج صبح خوابیدم ک قرص اثر کنه . بعد ک پاشدم دوباره خوابیدم تا ۱۰🤣 

ولی من شبا میخوردم اثر میزاشت روم