2777
2789
عنوان

هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم🥲چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1981 بازدید | 106 پست

خانم واقعا با همچین بیماری ای که خودشم کادر درمان هستن و اتفاقا بچه یک ساله هم دارن داریما...مطمئنید؟

هزیان گزند و اسیبم داره و به همه تو بخش راهکارشو آموزش داده چطور وقتی سراغش اومد باهاش صحبت کنن.

همسرشم از زمان دوستی مطلع بود و قبول ریسکشو دو نفره انجام دادن.

نگید نمیشه،بگید ترجیح میدید اینجوری نباشه.

میدونم حریم شخصیتون چقدر در روح و روانتون اثر داره پس تاپیک های خصوصی نمیام    عضو شدم چون:۱. یکسری سئوال بپرسم و زندگی شخصیمو بهتر کنم  ۲. پرستارم ...در حد توانم خوشحال میشم کمکتون کنم و دقت کنین؛اول تاپیکم مینویسم آقام تا اگه دوست ندارین نیاین و اگه مشکلی دارین با اومدن من توی تاپیکتون ممنون میشم بگین تا من نظرمو پاک کنم  

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دو قطبی دارم دکتر گفت یا باید بستری شی ۴ ماه  یا ۹ قرص بخوری ۹ ماه گذشت خیلی بهتر شدم خیلی نمیگم کامل خوب شدم ولی خب حداقل ۶۰ درصد بهترم ولی دوره ای که قرص میخوردم اذیت شدم خیلی

من ازدواج کردم آره منم نگرانم میترسم از آینده و بچه داشتن 

قرص خوردی چه قرصی؟

علائمت چیه مثلا چیکار میکنی بعد قرص تغییر کردی

میای تاپیک آخرم بخونی 

الهی الهی دنیا برات بسازه الهی الهی دلت به غم نبازه 
مامان منم دو قطبیه ولی خیلی راحت داریم زندگی میکنیم بعضی روزا به شدت سرحاله بعضی روزا هم شدیدا افسرد ...

اینکه همه مون اینجوری هستیم 

بالاخره آدمیزاد هستیم ، یه روز حالمون خوبه یه روز ناراحت 

مخالف حضور افغانستانی ها⚔️❌ (وطـنم ایرانـ❤️🇮🇷 )        درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 🙏🏻

عشقم نظرت چیه بین بچه های بهزیستی دوست پیدا کنی؟ و حس مادریتو اونجا صرف کنی؟؟؟

خیلیییی از اون بچه ها واقعا حسرت مهر مادری که داری رو دارن.

میتونی به سرپرستی نگیری،فقط باهاشون وقت بگذرونی،براشون خرید کنی،بازی کنی و....

منم دوستام بهم میگن دوقطبییشرایط رفتن ب دکترو ندارمکاش یکی بگه دقیقا دو قطبی چ جوریه

من شدیدم  مودی شدید یه ثانیه شاد بعدش افسرده توهم شدید دستور میگیرم ق تل یا خود کشی

یه پیشنهاد دیگه هم دارم واست که کلا فکر ازدواج از سرت میپره، نمیدونم شغلتون چیه ولی منشی مشاورها بودن، یا کمک به خانم های بدسرپرست و خانمهای متقاضی طلاق شدیدا به ازدواج زدگیتون کمک میکنه

خب برا ک ب بجه ارث نرسه میرن ای وی اف میکنن ک بیماریهای وراثتی انتقال پیدا نکنه

همسر چی. اونکه نمیتونه با یه دوقطبی بسازه عاشق باشه حواسش نیست منو بپذیره ولی زندگیش جهنم میشه