2777
2789
عنوان

هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم🥲چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 106 پست

باهاش ونار بیا و برو سراغ خوشی های جایگزین.مثل پت خونگی

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجردی حال کن درس بخون کار پیدا کن کار هنری انجام بده راحت زندگی کن امکانش داری مهاجرت کن به خدا زندگی بدون مرد زندگی خوبی میشه من اگه به ذهن و فکر حالام بود ازدواج نمی‌کردم درآینده اگه امکانش بشه حتی جدا هم میشم 

منم دو قطبی دارم دکتر گفت یا باید بستری شی ۴ ماه یا ۹ قرص بخوری ۹ ماه گذشت خیلی بهتر شدم خیلی نمیگم ...

روزی ۷ تا قرصه. توهم شدید مودی بودن شدید وقتی شادم میخوام کل دنیا رو فتح کنم بعدش افسرده و خود کشی و خود   زنی 

روزی ۷ تا قرصه. توهم شدید مودی بودن شدید وقتی شادم میخوام کل دنیا رو فتح کنم بعدش افسرده و خود کشی و ...

خب مثل من چه قرصیایی هست اضاف وزن هم داشتی

الهی الهی دنیا برات بسازه الهی الهی دلت به غم نبازه 
همسر چی. اونکه نمیتونه با یه دوقطبی بسازه عاشق باشه حواسش نیست منو بپذیره ولی زندگیش جهنم میشه

اره دیگه   کلا در کل گفتم برا بچه میشه یه کاریش کرد 

من شوهرم دو قطبیه شدید هست پدرش  تیمارستان بستری بوده وقتی ازدواج کردم شوهرم برام تعریف کرد ک تینارستان چقدر بده چقدر بابامو اونجا میدیدم زجر میکشیدم  

من نمیدونستم  در این حد  بیمارن 

من کانلا میددنم زندکی با بینار اختلال دار  جهنمه  جهنم جهنم    من ک ب طلاق فقط فکر نیکنم از افسردگی  دلم میخواد بمیرم  .

🥲🥲 اینم سرنوشت منه

باهاش کنار بیا.سخته اره ولی خب چاره چیه؟

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

تو شیدایی میخوام دنیاگردی کنم یهویی چیزامو بذل بخشش میکنم میرقصم میخندم یهو وسط خیابون مردمو بغل می ...

منم خیلی مهربون میشم همش رویا پردازی میکنم و مهمون دعوت میکنم خیلی زیاد مثلا اینطوری که دوس دارم همش دورم شلوغ باشه و اگه کسی بیاد خونم اندازه ای که مد نظرمه غذا نخوره گریه میکنم بعدش 

الهی الهی دنیا برات بسازه الهی الهی دلت به غم نبازه 
اره دیگه کلا در کل گفتم برا بچه میشه یه کاریش کرد من شوهرم دو قطبیه شدید هست پدرش تیمارستان بستری ...

اگه قبل ازدواج نگفته که دو قطبی هست 

میتونی شکایت کنی به جرم فریب در ازدواج 

آقایون محترم ، درخواست دوستی = بی آبرو کردنت تو سایت 😌✌🏻