2777
2789

شاید هم راست بگه ها

جاریم از همون اولش حسودی منو میکرد گاهی خودشو نمیتونست کنترل کنه نشون میداد 

من و شوهرم دعوامون شده بود یزره هم ناراحت نشد تازه وقتی آشتی کردیم اولش منو محل نمیزاشت بدرفتاری میکرد 

جز اینا تاجایی که تونسته وقتی شوهرم و... حواسشون نبوده بهم تیکه انداخته و محل نزاشته و بد رفتاری کرده

این هیچ دوشب پیش رفتیم خونشون خیلی بدرفتاری کرد باهام منو محل نزاشت 

از فردای اون روز شوهرم انگار دیوونه شدن قبلا هم زیاد خوب نبود اما ابن دو روز با تیمارستانی و وحشی فرق نداره

میخواستم قهر کنم برم مامانم میگه اون جادوتون کرده 

چرا میخوای خوشحالش کنی

بنظرتون نرم بمونم پدرشو دربیارم 

خونمون اگه نرفتم موندم اومدن نمیخوام بزارم شوهرم عبدی بده بهش یک کلمه هم باهاش حرف نمیزنم

خانوما اینا همه درحالیه که من اصلا دشمنی نکردم باهاش 

همش به بچه هاش کادو گرفتم رسیدم بهشون 

اون ۴ تا دختر داره من پسر حامله ام بخاطر اینکه ناراحت نشن فعلا به کسی نگفتیم حالا حالا ها هم نمی‌خواستیم بگیم

اما اون بیشرف

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدا نساااازع برا هرکس ک حال یکی دیگ رو بد می‌کنه کاش خداصدای منم می‌شنید نشون هرزه ای میداد ک باشوهرم راحت‌چت‌میکنه امیدوارم خداهیچوووقت براش نسازع . امیدوارم شوهرم ی درد لااعلاج بگیره  امیدوارم شوهرم دردی بگیرع ک‌هروز ازم بخواد دستشو بگیرم و من بزنمش زمین

الان اون بیاد بهش عیدی ندی یعنی پدرشو درآوردی ؟؟؟؟؟

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بیشتر ببینید
فکر کنم الان باید نگران اخلاق همسرت باشی جاری کاره ای نیست

دو روزه وحشتناک دیوانست

یبارم تنها رفت خونشون اومدنی کتکم زد منم حامله بودم

وگرنه قبل رفتن خونه اونا چند هفته بور دعوا نداشتیم

مادرت بجای آتیش بیار معرکه شدن باید زود عروست نمی‌کرد 😐🖐️ 

چون با شوهرت مشکل داری پس نتیجه میگیریم جاری جادو کرده ! 🙃

جاریت دختر داره شما پسر پس داره حسودی می‌کنه جادو کرده 🙂

بمون تو زندگیت و با کادوی پول پاره دودمانشون رو به باد بده 🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦