2777
2789
عنوان

با دایی و خالم دعوا شده

195 بازدید | 16 پست

بارها مارو اذیت کردن ...آزار دادن..ولی ایندفعه نتونستم سکوت کنم ...اینقدر حالم بد بود من تو روستای..زنک زدم همسرم ...مادرم میکه نباید به همسرت میگفتی ازت خسته میشه ...بار ها شده راجب هرچیزی گفتم اینطوری بوده که هیچ وقت سرزنشم نکرده حتی لحظه ای من و همسرم رفیقیم خیلییییییی ....بنظرتون درست میگه مادرم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زنگ زدی ایراد خانواده تو به شوهرت گفتی؟

چه حماااااقتیییییی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
منم همه چیو میگم به همسرم ولی خیلیا میگن نباید گفت نمیدونم والا ولی منکه تو این ۱۴ سال ضرری ندیدم 🤷 ...

منم تو این 3 سال هیچییییییی حتی لحظه ای هیچی ندیدم که بخواد کوچیک ترین اشاره ای کنه

نفهمیدم چیشد اما اگه درست فهمیده باشم اینه که زنگ زدین به همسرتون و درد و دل کردین که اگه این باشه ه ...

گفتم بیان دنبالم روستا بعدش پرسیدن خیلی حالم بد بود دلم گرفته بود نشستم صحبت کردم 

گفتم با دنبالم ...پرسید و پاپیچ شد گفتم بحثم شده

اشتباه میکنی 

وقتی میفهمی اشتباه کردی که خیلی دیر شده 

میتونستی بگی بیا دنبالم دلم برات تنگ شده یا حوصله ام سر رفته و فلان 

با گفتن مشکلات خانوادگیت چند سال بعد توی دعوا سرکوفتشو از شوهرت میشنوی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
اشتباه میکنی وقتی میفهمی اشتباه کردی که خیلی دیر شده میتونستی بگی بیا دنبالم دلم برات تنگ شده یا حوص ...

یه سوال واقعا هدفمون از ازدواج چیه...مکه نکه باید باهم رفیق باشیم سنک صبور هم باشیم ...؟