2777
2789
عنوان

خانما یه متن برای اعتراف بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 66 پست
چیکار کنم یعنی

بابا شاید این ادم فقط از دور قشنگه شاید چون به دستش نیوردی واست جذابه و انقدر فکرتو درگیرش کردی

باور کن دوروز باهاش باشی میگی عجب غلطی کردم

ول کن بابا ارزش نداره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس احساس من چی میشه منم گناه دارمشاید بتونم اونطوری فراموشش کنم و بعدا حسرت نشه برام

بهترین کار اینه که بیان کنی خواسته ات رو

یا حس داره بهت یا نداره دیگه

اگه داره که هیچ

اگرم نداره که مجبور نیس درگیر احساسات تو بشه

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

بابا شاید این ادم فقط از دور قشنگه شاید چون به دستش نیوردی واست جذابه و انقدر فکرتو درگیرش کردیباور ...

نمیخوام باهاش باشم

میخوام حسشو بدونم

داره حسرت میشه برام نمیدونم درک میکنی یا نه

تا حالا برات پیش اومده؟

هرطور صلاح میدونی ولی سعی کن وارد روابط حرام نشی که خیلی حرمت شکنی خداست🙃 ابراز علاقه به نامحرم هم ...

ابراز علاقه که

این بنده خدا میخواد تکلیفشو معلوم کنه

۴ ساله ذهنش درگیر طرفه 

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

نمیخوام باهاش باشممیخوام حسشو بدونمداره حسرت میشه برام نمیدونم درک میکنی یا نهتا حالا برات پیش اومده ...

میدونم چی میگی

ولی اگه حسی بهت داشت بهت پیشنهاد میداد یا یه جوری بهت میفهموند چون پسرا هیچوقت پنهان نمیکنن و براشون عادیه که به یه دختر نشون بدن ازش خوششون میاد . حالا نمیدونم طرف فامیلته یا چه نسبتی دارین یا از کجا میشناسیش ۴ ساله اگه میشه کاملتر تعریق کن

آره برام پیش اومده

بچه ها میگن مستقیم نگو

اینا کی ان؟

من راه درست رو بهت نشون دادم دیگه

حالا میخوای مستقیم میخوای غیر مستقیم ببین میخواد یا نه دیگه