2777
2789
عنوان

خانومای اشپزلطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 80 پست

من اینجوری درست میکنم 

۱/۵ گوشت 

برای هر شخصی یه مشت کوچک نخود ،یه مشت کوچک لوبیا

رب گوجه تفت داده شده حدود۶قاشق

۴ تا گوجه

۵تا پیاز 

یه دونه فلفل دلمه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

افرین دقیقا منم میگم شوهرم میگ الویه شیک تره من قبول نکردم حالامیگ جوجه هم خوبه من میگم هم کثیف کاری ...

اگه جا دارید کباب کنید جوجه هم خیلی راحته 

مرغ خورد شده برای کبابی بگیر

از ۰ند ساعت قبل با مواد بزار توی یخچال بمونه 

بعد راحت سیخ بزن و بده همسرت کباب کنه

در کنارشم یه برنج بزار و یا از بیرون بگیر 

و یه سالاد

هم مجلسی تره و هم دردسرش کمتر

معمولا همه هم دوست دارن

خرجت هم از آبگوشت خیلی کمتر میشه

افرین دقیقا منم میگم شوهرم میگ الویه شیک تره من قبول نکردم حالامیگ جوجه هم خوبه من میگم هم کثیف کاری ...

ببین جوجه ام خوبه ،زیادم سخت نیست،یه مواد باید بزنی بذاری بمونه و یه پلو درست کنی،واسه مهمونی هم شکیل تره،یه سالاد فیلم کنارش میذاری،شیک و خوشمزه و همه پسند

منم میگم برنج ومرغ وقورمه سبزی میگن توروخدانزاراین چندروز همینوخوردیم واسه همون هی میگن بزاری کسی نم ...

پس آبگوشت بذار ولی زود بار بذار که خوب و عالی جابیفته . الویه رو بیخیال شو داستان داره کلی

اگه جا دارید کباب کنید جوجه هم خیلی راحته مرغ خورد شده برای کبابی بگیراز ۰ند ساعت قبل با مواد بزار ت ...

اره جاک پشت بوم داریم  راست میگیداینم نظرخوبیه دودل شدم