2777
2789
عنوان

خونه بابامیم جدا از هم خوابیدیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2633 بازدید | 59 پست
چ داداش بامزه ای اونم ازدواج کرد توعم همین بلارو سرش بیار😂

ایشالا زن بگیره داداش زنش حسابی ادبش کنه😂سر خودش بیاد

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

دقیقا😂خدا رو شکر خواهر شوهر ندارم

به داداشت بگو بعدا من اینکارو با زنت کنم چیکار میکنی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به داداشت بگو بعدا من اینکارو با زنت کنم چیکار میکنی

گفتم میگه من زن نمیگیرم دهنتو ببند بگیر بخواب😂😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

گفتم میگه من زن نمیگیرم دهنتو ببند بگیر بخواب😂😂

بعدا معلوم میشه یکی از فامیلای ما زنگ میزد به خواهرش خونه رو خالی کن برو بیرون من با نامزدم می‌خوام بیام خونتون نامزد بازی 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بعدا معلوم میشه یکی از فامیلای ما زنگ میزد به خواهرش خونه رو خالی کن برو بیرون من با نامزدم می‌خوام ...

آره دارم براش کپن نداره پیش من 😂😂

حالا نمی دونم چرا خواهر من یه معلمی که هم خونه داره و هم ماشین فقط به این خاطر که ۴۱ سال داره رو رد ...

حالا خدایی شما به همچین کسی بله می گین ؟ 

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست
۲۴

خب حق داره. فاصله سنی شون خیلی زیاده. چطور خانوادتون اجازه دادن بیاد خواستگاری

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
خب حق داره. فاصله سنی شون خیلی زیاده. چطور خانوادتون اجازه دادن بیاد خواستگاری

آخه اصلا چهره اش خیلی کمتر نشون می داد یعنی همه فکر میکردیم نهایتا ۳۲ سالشه تا اینکه بنده خدا خودش گفت ، البتهخود خواهرم همون جلسه ردش کرد و ما هم اصرار نکردیم . البته بنده خدا با این سنش هنوز ازدواج نکرده بود یعنی متارکه و این داستانا نبود .

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست
من شب خونه بابام بمونم درو نیمه باز میذارم رختخوابم با فاصله میندازم به شوهرمم میگم تا میتونی خرو پف ...

🤣🤣🤣🤣چه باحال گفتین

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

حالا مثلا آدم خونه باباش چکار میتونه بکنه

ربطی به کار نداره زن و شوهر خونه هر کسی باید کنار هم بخوابن 

آخه اصلا چهره اش خیلی کمتر نشون می داد یعنی همه فکر میکردیم نهایتا ۳۲ سالشه تا اینکه بنده خدا خودش گ ...

ببخشید ولی یکی از دلایل ازدواج نکردنش میتونه همین باشه که عاقلانه نمیره خواستگاری. آدم ۴۱ ساله اگر عاقل باشه نمیره خواستگاری دختر ۲۴ ساله!

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
ببخشید ولی یکی از دلایل ازدواج نکردنش میتونه همین باشه که عاقلانه نمیره خواستگاری. آدم ۴۱ ساله اگر ع ...

ممنون