2777
2789
عنوان

قضیه اون تاپیک تو خون فامیل زن و شوهر چی بود❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 45 پست
مهمونی میان خونه ام چون اینجا از هتل هم براشون راحت ترهمن مشکلی با این مورد ندارم

این کار از پایه و اساس زشته چون ممکنه اولا صدا بره بیرون دوما مجرد تو اون خونه باشه 

دیگه ماها خودمون متاهلیم دیگه حالا اگه زن و شوهر تو مسافرت خودشونو نگه دارن هیچی نمیشه 

رابطه جنسی هم مکان و شرایط داره ادم هر جا نمی تونه رابطه برقرار کنه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
مادرشوهرم دوماه فوت شده شب سومش خونه مادرشوهرم بین اون همه جمعیت نوه اش با شوهرش رفته بودن دوتایی ح ...

چرا بعضی ها ی کم کنترل رو خودشون ندارن

این خیلی بده 

آدم باید ی کم خویشتن داری داشته باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این کار از پایه و اساس زشته چون ممکنه اولا صدا بره بیرون دوما مجرد تو اون خونه باشه دیگه ماها خودمون ...

همه مثل هم نیستن

من موافق این نیستم هر جایی وارد رابطه بشی

ولی اگه شرایط اوکی باشه من مشکلی توش نمی‌بینم

اکثر اقوام همسرم میان و شب میمونن

صبح هم خانوم هم آقا میرن تو اتاقشون دوش میگیرن

من مشکلی با این شرایط ندارم

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

این کار از پایه و اساس زشته چون ممکنه اولا صدا بره بیرون دوما مجرد تو اون خونه باشه دیگه ماها خودمون ...

قضیه اون آخوندس که گف هر جا شوهر اراده کنه باید گوش به فرمان باشی.. حتی روی شتر😆😆

گویا بعضی ها نمیتونن خودشون رو نگه دارن

پس تو مجردی چه غلطی میکردن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
چرا بعضی ها ی کم کنترل رو خودشون ندارناین خیلی بده آدم باید ی کم خویشتن داری داشته باشه

بعضیا فکر می کنن تنها راهی که میتونن رابطشون نگه دارن همین رابطه جنسی.ما تا ۸ روز به احترام مادرشوهرم اونجا موندیم خونه نرفتیم نهایت ۵ دقیقه فاصله اس ولی جاریم بلوتوث هرشب رفت صبح اومد چهلمم گفت من حامله ام اونم بعد فوت باردار شدم 🫤

قضیه اون آخوندس که گف هر جا شوهر اراده کنه باید گوش به فرمان باشی.. حتی روی شتر😆😆

شتر😂😂

بیشتر ببینید
من ازت میترسم اقا🤣

خنگول من خانومم

شوهر دارم😝🤣🤣🤣

دوتا بچه دارم

با توإ دماغو چیکار دارم؟!🤣🤣🤣

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️