2777
2789
عنوان

قضیه اون تاپیک تو خون فامیل زن و شوهر چی بود❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آرهمهمون داشتن...زن و شوهر بودنمیگفت رابطه داشتن...نجس کردن رختخواب ها روسروصدا هم بوده

حق داشته 

کار زشتیه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید

من برام خیلی مهمون میاد ک شب میمونه

توی اتاقشون ملافه و وسیله و دستمال کاغذی و پد می‌ذارم و ب خانوم میگم از کجا چی برداره

خیلیا خوششون میاد تو مسافرت با هم باشن

چ اشکالی داره؟؟!!

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

من برام خیلی مهمون میاد ک شب میمونهتوی اتاقشون ملافه و وسیله و دستمال کاغذی و پد می‌ذارم و ب خانوم م ...

هر چیزی یه جایی داره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
من برام خیلی مهمون میاد ک شب میمونهتوی اتاقشون ملافه و وسیله و دستمال کاغذی و پد می‌ذارم و ب خانوم م ...

چی بگم

یعنی میگه واضح و روشن میگی بیا این پد و دستمال و ...... واسه رابطه؟؟؟?؟

هر چیزی یه جایی داره

مهمونی میان خونه ام 

چون اینجا از هتل هم براشون راحت تره

من مشکلی با این مورد ندارم

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

چی بگمیعنی میگه واضح و روشن میگی بیا این پد و دستمال و ...... واسه رابطه؟؟؟?؟

من تشویق نمیکنم

ولی جای وسایل رو ب خانم میگم ک اگه لازمشون شد رخت خوابامو کثیف نکنن

خیلی کاربرها دلشون خون بودمیگفتن مهمون داشتن و خوابیدن توی پذیرایی و تا پاسی از شب ......

حالا ی شب گه نخورن نمی شه 

من ۱۱ ساله تنهام

شوهرم ک داشتم تا آخرین قطره خونش خیانت می کرد بعد خسته میومد خونه 🤣🤣یعنی سلام علیک عاشقانه رو هم می داد ب زن همسایه 

زنده ام هنوز 

پس اونا هم زنده می مونن😉😉

گویا بعضی ها نمیتونن خودشون رو نگه دارن

اگه اون شب شوهرم دوتا حرف آبدار بارشون می کرد جرات نمی کردن دم افطار دوباره باهم برن حموم خیلی راحت با حوله بیان وسط جمع لباس بپوشن .این دیگه نگه داشتن نیست علنا بی بند باری