2777
2789
عنوان

یعنی یه چند تا ایرانی نیستن بریزن توی پیج این یارو

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 42 پست

ایرانی جماعت به هموطن خودش رحم نمیکنه از خارجی چ انتظاری میره

یه نگا به جامعه بندازین

همه دارن سر هم کلاه میزارن و دزدی میکنن 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقصیر خودمونه که توی فضای مجازی هی تخریب میکنیم 

باعث شده خیلی خارجیا مارو فلاکت و جنگ زده و گشنه میبینن 

خیلی جاها مثلا تو ری اکتا یهو فیلمی از شهرای ایران پخش شدنی طرف تو ویدیو کپ میکنه که ایران اینجاس؟ مگه قرار نبوده یه مخروبه باشه؟

ایرانی جماعت به هموطن خودش رحم نمیکنه از خارجی چ انتظاری میرهیه نگا به جامعه بندازینهمه دارن سر هم ک ...

دقیقا من ازش دفاع نمیکنما ولی وقتی سر خودمون کلاه میذارن از کجا معلوم سر اینو کلاه نذاشتن؟ شاید یارو واقعا بد گذشته بهش 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

همون با کل دنیا قطع رابطه باشیم بهتره 🫤😂

دستمون نمک نداره کلا

اعتقاد دارم که خدا ناظر دنیای مجازی هم هست برا همین دوست ندارم تو مجازی غیبت کنم دل کسی رو بشکنم و قضاوت نا به جا  کنم و البته اعتقاد دارم انرژی دعای دوستان مجازی هم تاثیر داره پس هم شما می‌خوام دعا کنید برام و هم خودم برای حاجت شما دعا میکنم ❤️                                                              بدهکار امام حسینم ولی خیلی پر رو هستم و هنوز ازش میخوام کمکم کنه 💚💚💚💚💚  

بیشتر ببینید
دقیقا من ازش دفاع نمیکنما ولی وقتی سر خودمون کلاه میذارن از کجا معلوم سر اینو کلاه نذاشتن؟ شاید یارو ...

همونو بگو والا

یسریا فاز میهن دوستانه گرفتن

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
همونو بگو والایسریا فاز میهن دوستانه گرفتن

حالا من پیجشو دیدم 

یارو کلا کارش سفر هست 

طبیعیه بدی ها هم بگه

بعضی ها دشمن فرضی دارن بخدا 😐

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
رفتم بهش بگم از مهمان نوازیش بوده بهت تخفیف داده خر بعد دیدم هموطنان دارن عذرخواهی میکنن و حق میدن ب ...

خب دیگه الان زیر این تاپیکم ببین 

میگن فاز میهن دوست داره 

حیف نمیخوام دهن به دهن شم 

اخه من نمیدونم من میهن دوست نباشم من ایرانی 

کدوم سگی میخواد میهن دوستی داشته باشه نسبت به کشورم 

نه عراقی ها یا امریکایی ها باید حس میهن دوستی داشته باشن در مورد ایران سطح عقل ات شگفت زده ام میکنه

باشه شما عاقل!! سطح هوشت اونقدی پایینه ک نگرفتی منظورمو

بیشتر ببینید
حالا من پیجشو دیدم یارو کلا کارش سفر هست طبیعیه بدی ها هم بگهبعضی ها دشمن فرضی دارن بخدا 😐

بله کارش کلا سفر هست 

دشمن فرضی من ندارم 

اگر پستمو میخوندی گفتم

این افا افغانستان پاکستان رفته مشکلی نداره 

کسی که جهان گرده 

یک حداقل اپ تریپ ادوایزر رو داره که توش رتبه بندی رستوران های ایرانیه 

دو کسی که جهان گرده حداقل قبل اومدن به اون کشور تحقیق میکنه تا با اپ هایی که استفاده میشه اشنا بشه مثل اسنپ

سه کسی که جهان گرده نمیاد روز اولش رو با موزه سفارت قدیمی امریکا شروع کنه 

اینهمه جای تاریخی دایم توی تهران ! 

چرا این ادم از اول میره با لانه جاسوسی شرکع میکنه بعد میاد میره دنبال اپ استور های فیک ایران  و میره دنبال غذا فروشی هایی که حتی من اسمشو نشنیدم تهشم میگه داشتن ازم کلاهبردی میکردن غذا بده اینجا 

واقعا هدف همچین ادمی چیه ؟ 

اگر دنبال غذای خوبه تریپ ادوایزر اینهمه رستوران توی  تهران معرفی میکنه بر اساس تجربه های قبلی  توریست ها

اگر دنبال اثار گردشگریه  اینهمه کاخ گلستان سعد اباد نیاوران و غیره هست 

چرا باید اول از اون سفارت امریکا شروع کنه 

چرا هیچیش شبیه توریست عادی نیست