2777
2789

سلام دوستان من ده روز دیگه امتحان دارم روی چی خیلی  مانور میدن چیو بیشتر کار کنم و چیکار کنم قبول شم بنظرتون دفعه اول قبولم میکننن 

چقدر طول میکشهبعدش گواهینامم بیادددد؟؟

مرسی ک جواب میدین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایستادن سر چهارراه 

راهنما زدن

اجازه گرفتن موقع پارک کردن شاید دم مدرسه ای. روی خط عابرپیاده باشه

قانون صادرکات که اول بهتون گفتن

نگاه های دقیق

موقع دنده عقب هم کلا باید برگردی عقب 

از من هر دفه یچیز میگرفتنولی دوبل رو حتما میگیرن و اکثرا همونو میوفتنیبار فاصلم با ماشین کم شد زدم ب ...

دوبلام خیلی خوبه اکثرشون خوب میرم کم پیش میاد خراب کنم خداروشکر ولی بنظرت اگ همچیم خوب باسه دفعه اول قبولم میکنه بازم یا رد میکنند ما مشهدیم. 

عزیزم آرامش خودتو حفظ کن بیشتر پارک دوبل  پل. ال واینامیگیرن ولی هرچی گفت گوش نکن چون مثلاً میگه دور بزن توباید نگاه کنی ببینی مثلاًتقاطع نیس اگه نبود دور بزن معمولا گمراه میکنن آدمو 

اولین بار ک چم و خم ماشین رو بلد نبودم و کلاچ خیلی نرم بود و اصلا راحت نبودم و سه بار پشت هم موقع حرکت خاموشش کردم بعدش رفتن با همون ماشین جلسه برداشتم

جلسه دوم دور دو فرمون خوب رفتم ولی موقع دوبل فاصلم کم بود خورد ب آینه بغلی

سومین بارم موقع دوبل زیاد نشکونده بودم ولی چیزای دیگم مثل پارک و دنده عقب دوربرگردان خوب بود قبولم کرد