خیلی واقعا مخصوصا سریال ها که بشدت یعنی من تو امسال یه سریال ندیدم که صحنه جنسی نداشته باشه با اینکه بهترین سریال ها بودن و یکیشونم جایزه اسکار داشت ولی کم کم ۳ ۴ تا صحنه کاملا صریح و جنسی داشتن روابط آزاد خانمه مثلا از پسره ۱۵ سال بزرگتره یه همچین چیز های عجیبی😐💔 آهنگ ها هم که از اون بدتر همه کلمات جنسی و مستهجن استفاده میکنن اصلا یسری هاشون قابل گوش دادن نیست کلی هم طرفدار داره اصلا فکر نمیکردممحتوای جنسی اینقدر مردم دنبالش باشن و خواهان داشته باشه😐💔
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥
خب جرم که نیس چرا عجیب باشه عزیزم؟دوتفر همدیگرو خواستن سن هم مهم نبوده براشون خیلی خیلی هم خوشبختن ت ...
گفتم گلم هرکس زندگیه خودشو داره ولی من به شخصه تا الان نه شنیده بودم از جایی نه دیده بودم اولین بار تو همین فیلمه دیدم ریکشن ها هم به فلیم ۷۰ درصد منفی بود بخاطر همین قضیه😊ایشالا خوشبخت باشن🤍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
داداش منم اون سنی بود خیلی گیر میداد کلافمون کرده بود همش سگ های نگهبان والاس و گرومیت بره ناقلا پلنگ صورتی بیشتر کارتونایی که لال بودن و دوست داشت🤣🤣🤣 الان یکم بزرگتر شده خداروشکررر بزرگونه دوست داره😂
فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
بچه ها شما الان هنوز سالم هستید و دارید نقد میکنید دوتا فیلم دیگه ببینید شماهم مسموم میشید اینا جنگ ...
دقیقااا اصلا یکسری فانتزی های عجیب جنسی رو رواج میدن که یکی که هنوز شخصیتش شگل نگرفته باشه مثل نوجوان ها یا حتی آدم بالغ هم ممکنه تحریک شه سمت ابن فانتزی ها بره ولی چیزی عجیب بود که شنیدم این بود که سایت های فیلم های مستهجن از بزرگترین کمپانی فیلم سازی جهان یعنی نتفیلیکس بازدید روزانش بیشتره!!
ریک و مورتی رو چطوری میبینه؟ انیمیشنه بزرگسالانهههیکبار برو بدون سانسور نگاش کن وحشت میکنی اصلا مناس ...
جدی میگی😱من تاحالا خودم ندیدم گاهی تلوزیون ریک و میزاره میبینه میرا رو هم نمیدونم سانسوره یا نه،اونم پرشیانا جونیور میزاره
خداروشکر این ریک تازه یکی دو قسمت دیده اونم اخراش شبکه عوض میکردم اونم میگفت بزار🤐🤐
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥
رز و جولیا همون دختر پولداره اس که یه دستیار داره؟
دقیقااا اصلا یکسری فانتزی های عجیب جنسی رو رواج میدن که یکی که هنوز شخصیتش شگل نگرفته باشه مثل نوجوا ...
بیشتر بازدید ها برای کشورهای جهان سومه بدبخته اونا خودشون فرهنگشون جوریه که دختر و پسر که به بلوغ میرسن اصلا خانواده شرایط و فراهم میکنن با آرامش رابطه جنسی و تجربه کنن تایید یا تکذیب نمیکنم ولی جوونای ایرانی خیلی بدبخت ان اصلا فک نکن فقط روی مسائل جنسی و فانتزیا تاثیر میذاره هااا رو زندگی عادی تاثیر میذاره چجوری بگم فک کن امریکا دو ساله با توپ و تانک اومده ایران و داره میجنگه یه قسمت از اون سریال همون کار رو میکنه اولش گارد داری بعدش عادی میشه برات و جزو فیویراتت میشه
فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
وای خواهر ریک و مورتی مخصوصه بزرگسالانه مثبت ۱۸ اس من که بچه نیستم وقتی میبینمش هزار تا انحراف اخلاق ...
ببین من نمیدونم ریک و مرتی اینی که میگی هست یا نه،
بزار توضیح بدم یه پسره هس که یه مرده دانشمنده اره همونه؟