2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این ۵ هست خیلی کمه؟؟

آره 

من ۶ بودم دکتر سونو گرافی تعجب کرد گفت رحمت به رحم یه زن باردار نمیخوره چجوری میگی بارداری 

البته من فقط آزمایشم نشون داده بود باردارم ، سونو نشون نداد و در پایان هم بچه اصلا رشد نکرد 

واسه دوست شما اثری از بارداری تو سونو بوده ؟ کیسه زرده؟ جنین ؟

هست گفتش ولی گفت دکتر گفته نمیمونه شما چند هفته ۶ بود؟

شش هفته بودم متوجه بارداری شدم 

بی بی چک مثبت شد رفتم آزمایش اونم مثبت بود ولی سونو گفت هیچ اثری از بارداری تو رحم نیست بعدم پریود شدم 

گفتن بارداری شیمیایی بوده 🤷

اگه واسه اون تو سونو چیزی دیده شده پس شرایطش با من فرق داره 

توکل به خدا قسمتش باشه میمونه 

بگو لوبیا سبز و بادوم و لیموشیرین و ماکارانی و نشاسته بخوره 

شش هفته بودم متوجه بارداری شدم بی بی چک مثبت شد رفتم آزمایش اونم مثبت بود ولی سونو گفت هیچ اثری از ب ...

منم هرچی سرچ زدم کسی و ندیدم میگم این خیلی متفاوته انگار ولی دکتر گفته فکر نکنم بمونه خیلی نگرانه 

ممنونم بهش میگم حتما

منم هرچی سرچ زدم کسی و ندیدم میگم این خیلی متفاوته انگار ولی دکتر گفته فکر نکنم بمونه خیلی نگرانه مم ...

دکتر مگه خداست که اینو بگه 

اصلا و ابدا بد به دلش راه نده 

بسپاره به خدا اگه عمرش به دنیاست میمونه واسش اگه نه هم که غصه نخوره همین که بدنش باردار شدن را تجربه کرده نشونه خوبیه و بازم باردار میشه 

خود من مشکل ایمنی دارم بهم گفتن باید حتما سرم ivig بزنی ولی خب با تصمیم خودم نزدم و مشکلی هم پیش نیومد 

دکتر بهم گفت بی برنامه باردار شدی فکر نکنم واست بمونه باید قبلش مشکل ایمنی ات را برطرف میکردی 

ولی خب واسم موند و الآنم کنارم خوابیده 😊

ایشالله که خیره