2777
2789
عنوان

با خانواده نامزدم دعوا کردم برام پیام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 225031 بازدید | 1237 پست
عزیزم منم به همین نیت میرم که بقیه بیان باهم بشوریم وقتی میان و میرن منم بشینم خیلی زشته دلمم به حال ...

برا حاجتتم دعا کردم😍

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برا حاجتتم دعا کردم😍

ممممنونم مهربون حاجت روا به خیر بشی عزیزم😘😍🙏

ازتون میخوام برام دعا کنید منم بزودی زود تیکر بارداری بزنم🤰🤱 سنم داره میره بالا 😔تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم😢 عاشق بچه‌ایم😍😘ما سال۱۴۰۳مامان بابا میشیم ان‌شاءالله😍👶🧒🧑

اولا شما برای احترام وقتی میری ی جایی چیزی میخوری باید تو جمع کردن سفره کمک کنی قرار نی تنهایی جمع کنی ک همین ک بشقاب خودتو و لیوانو ی چن تا چیزو جمع کنی اوکیه منم خودم 18 سالمه حوصله ندارم ولی مهمونی میرم برای احترام به کسی ک غذا درست کرد جمع میکنم و مادرشوهرت تو جمع یا حتی پیش خودت هم نباید میگفت ولی شمام باید متوجه میشدی ک این ب معنای نوکری نیس قرار نیس خونه تکونی کنی که بخواد نوکر بشی دوستات ی چی گفتن شما خودت باید فکر میکردی عزیزم دوما اونا اهل قلیون بودن میخواستن بکشن شما باید میگفتی من نمیکشم اگه خودتون میخوایید بکشید.نیاز ب بحث نبود

بیخیال میگذره

مقصر اول و آخر خودتی اونا قلیون میکشن به تو چه ربطی داره . مگه کی هستی که اینهمه آدم باید به خاطر تو کاریو انجام ندن. منم خونواده ی شوهرم و خود شوهرم اهل قلیون بودن.آدم شوهر خودشو نمیتونه عوضکنه اونوقت تو میخوای یه خونوادرو عوض کنی

چه رفتار زشتی تو خودتو نوکر اونا نشون ندی ولی اونا نوکر تو باشن غذاتو از جلوت جمع کنن؟

قلیون میخوان بیارن خوشت نمیاد نکش چیکار به دیگران داری که تو جمعی ک اون همه ادم هست و همه قلیون میکشن بگی ما ازاوناش نیستیم؟یعنی کل اون جمع از اونان؟

منم جا مادر شوهرت بودم بهم بر میخورد

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خب طبق معمول دیر رسیدم ولی 

باید بهت بگم من جای خونواده نامزدت بودم بهم میزنم چه لزومی داره با دختری که همچین طرز تفکری داره وصلت کنن مگه مغز خر خوردن این اولشه حس ملکه ها بهت دست داده وای به حال اخرش 

دیگه نامزدی دوران شناخته 

یغنی چه دوستام گفتن کار نکن خب حالا به دوستات بگو بهت مشاوره بدن 

کار خوبی کردی جمع نکردی 

نامزدتم عاشقت نیست وگرنه نمیذاشت کسی از گل نازک‌تر بهت بگه کسی 

دهن مادرشو گل میگرفت 

مادرشم خیلی وقیح و عوضیه 

از همین اول حواستو جمع کن ...ساده نباش 

[QUOTE=376927563]سه ماه دیگه عقدمونه میترسم سر همین بهم بخوره😭😭[/QUOTEتفکر کردم عقدیتو که جای پات ...

چقدر بعضی از شما زنا بدبختید آخه 

چرا باید زبونش کوتاه باشه 

مگه محتاج نامزدشه