2777
2789
عنوان

با خانواده نامزدم دعوا کردم برام پیام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 225394 بازدید | 1237 پست
کار خوبی کردی جمع نکردی نامزدتم عاشقت نیست وگرنه نمیذاشت کسی از گل نازک‌تر بهت بگه کسی دهن مادرشو گل ...

انشالله یه عروس مثل استارتر  ویه  پسر که تا حرف زدی دهنتو گل بگیر  گیرت بیاد  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یه چیزی بهم ناراحت نشو.✋️

الان بجای اینکه اینجا تاپیک بزنی کمک بخوای.

برو از همون به اصطلاح دوستان دلسوزت کمک بخواه که باحرکتی که یادت دادن این دلخوری وجنجال پیش اومده.

واسه قلیون هم چیزی نمیگفتی. 🫢وقتی آوردن میگفتی من نمیکشم.

بعدشم خواهرگلم مگه میشه مگه داریم ؟؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔

آدم غذابخوره مثل سیخ بلندبشه ازکنارسفره وکمک نکنه؟؟؟؟‌؟

با خونواده واینا کاری نداریم👇.

بحث سفره وبرکت وتشکرازخدا هست

دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی مغروری

خدابدونه شوهرت چقدر بخاطر رفتارت سرشکسته شده و کم آورده جلو خانوادش

چخبرته هنوز نرسیده ایقد گردوخاک کردی

همون دوستات ک اینجوری تو گوشت میخونن اگر شوهری گیرشون بیا همینکار میکنن تو مهمونیاشون؟؟؟؟

اونا ک پختن گذاشتن جلوت کلفت نیستن تو ک توی جمع کردن کمک کنی کلفت میشی

خیلی مودبانه میگفتی راحت باشین منم از خودتون بدونین

از دماغ فیل افتادی ک میگی ما ازون خونواده هاش نیستیم😐

منم توی جمعی بودم ک مشروب و عرق و قلیونو همه چی بوده ولی خودم کاری ندارم دلیل نمیشه توهین ب بقیه کنم

خدارحم کنه ب شوهرت🤲

دنبالم نیا اسیرم میشی  

خانواده مناز اون خانواده هاش نیستن؟

یعنی شما ها خیلی بدین....از این طرفم کمک هم نکردی...انگار شازده خانمی

حالا تو خونه خودتون با شلوار گل گلیت موقع خواستگاریت داشتی پله های خونتون رو پاک میکردیاااا

⁦♥️⁩

متاسفانه خیلی بی سیاست هستی

چقد بده که تو عقد حرمت هاتون شکسته شده

یه کمک کوچیک تو جمع کردن سفره هیچ اشکالی نداشت

و شما قلیون نمیکشی نباید اونجوری میگفتی

محترمانه میگفتی من اهل قلیون نیستم

فقط شوهر‌کردن بلدید

واه خانواده من از اون خانواده ها نیستن یعنی چی؟مگه شیشه آوردن جلوت؟ی کلام میگفتی من نمیکشم ولی شما راحت باشین...قبول دارم کار زیادی برای خانواده شوهر توقع میاره ولی فقط در حد جمع کردن رو کمک کن...نمیخواد بشوری ولی جمع کردن رو باید کمک بدی بهشون...

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

ما ازون خانواده هاش نیستیم 🤢انگار بجا قلیون شیشه تعارف کردن

چرا ب من شیشه هم تعارف کنن میگم ممنون ،من تازه زدم شما راحت باشید

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بیشتر ببینید

اسی نیومد از دیشب بچه ها؟

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بیشتر ببینید

عزیزم زندگی میدون جنگ نیست 

اولا هیچکس رو نذار ک چرت و پرت بگ راهنماییت کنه لاقل از بزرگتر راهنمایی بگیر ن دوست 

دوما کسیک جایی میره مهمونی اتفاقا خونه مادرشوهر و یا اصلا هرجایی باید کمک کنه درسته مهمونه ولی شعور چی میگ بهت؟ 

سوما یهو توپیدی ک من قلیون نمیکشم و فلان زشته لحنت رو درست کن ما ازاوناش نیستیم و فلان ینی چی 

بگو ممنونم لطف میکنین ولی من واقعا قلیونی نیستم 

چهارما نامزدت اگ دخالت نکرده خوب کاریم کرده ک بحث بدترنشه یاباید طرف تورو می‌گرفت یامادرش بدمیشد بازم و... و شما کوچکتری نباید دهن ب دهن بزرگتر بزاری واسه ی بحث کوچیک بیخیال شو 

پنجما واقعا خداروشکرکن مادرشوهرت مث خودت رک و مستقیم گفته نه پشت سرت ازاین ب بعد یکم سیاست یادبگیر و پختگی 

بچگیو بنداز کنار 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه