2777
2789

من مادرم و ۸ ماه پیش از دست دادم

جوون بود و زیبا و بیماری از پاش درآورد

دست خودم نیست نمیتونم رنگ روشن بپوشم در ملاعام 

همش میگم سال هم بگذره بعد.میدونم هم که این کارا فایده نداره برای مادرم 

چهل روز 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درک میکنم 

ما هم وقتی مامان‌بزرگم و از دست دادیم مادرم همینجوری بود 

دیگه داره ۲ سال میشه و مامانم تازه داره کم کم رنگای روشن میپوشه

ایشالله هیچکس غم نبینه 🩷

گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی •• صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 🦕 نظراتمو در حد یک نوجوون دهه هشتادی بخونید . 

ما برای امام حسین چهل روز مشکی می پوشیم و هیچ کسی برامون عزیز تر از امام حسین نیست که بخوایم بیشتر از این مقدار مشکی بپوشیم من برای مادرم هم چهل روز پوشیدم بعدش هم البته نرفتیم یهو روی زرد و قرمز همین رنگای تیره و  اروم و خاموش تا یکم حالمون بهتر شد . در کل توسل به ائمه خصوصا امام حسین خیلی به من کمک میکنه با غصه هام کنار بیام همون که امام رضا فرمودن اگر لازمه بر چیزی گریه کنید بر مصیبت امام حسین گریه کنید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

هر وقت حال خودت خوب شد عزیزم

زمان خاصی نداره ولی سعی کن قبولش کنی مرگ هم قسمتی از زندگی متاسفانه کاری نمیشه کرد

من بعد از فوت پدرم تا نزدیک دو سال نتونستم لباس روشن بپوشم الان هم بعد ۷سال نمیتونم لباس جیغ و شاد بپوشم

ادم دیگه دلش نمیاره مثل قبل باشه

خدا مادرتونو بیامرزه فکر کن ببین اون راضیه شما اینجوری باشی

من نامزدم بعد ۶۰ روز مکشیشو عوض کرد

ولی کم کم به سرمه ای و سبز پررنگ و طوسی و...

هنوز وارد رنگای روشن نشده 

خدا مادرتون رو بیامرزه

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

هر وقت حال خودت خوب شد عزیزمزمان خاصی نداره ولی سعی کن قبولش کنی مرگ هم قسمتی از زندگی متاسفانه کاری ...

مطمعنم اگه میتونست حرفی بزنه باهامون بابت ابن کارمون دعوامون میکرد