2777
2789

بله میشه ..دقت نکردم به شوهرشون .بعد عروسی شوهره گفته از این خوشم نمیاد ارتباط نداشته باش .بشین خونه نرو اینجا نرو اونجا .فقط خانواده ی خودم .خونه پدر و مادرت ۲ماهی ۱بار .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

بعضیا شوهرشون بی محبته 

بعضیام خیلی دوست اجتماعی داشتن حالا نمیتونن داشته باشن تنها تر شدن 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه تاپیک خوبی آگاه سازی هست ،کلا احساساتی وهیجانی تصمیم میگیرن خانما آسیب میبینید صدمات داره درک وجدانم اجازه نمیده بهم چیزی نگم چرا توجه ندارین خانما مهمترین دوران شناخت هست  نامزدی و عقد قبل مراسم جشن عروسی ک با چه مردی میخواین برین زیر یک سقف مهم هست این دوران عقد واسه خانما باهیجانات واحساسی سپری نکنید بعد به چرا هاش میفتین اگ مهم ندونه یک خانم چندسال بعد یک بچه بی گناهم بیاره یک زندگی بشه هم خودش عذاب بکشه وهم بچه بیگناه اون موقعه عذاب هست هم واسه اون مادر هم واسه اون بچه بیگناه وارد عذاب یک زندگی بشه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

الان من همونم الهی هیچوقت تجربه نکنی

بعد ب شوهرم میگم احساس تنهایی می کنم بهش برخورد میگه من کنارت نشستم بعد چرااین حرفو میزنی

تنهاییش حالت احساس تنهایی داره

چون بعضیا مث من بعد ازدواج رابطشون با خونواده و فامیل خودشون کمرنگ تر میشه بالاجبار

و مجبورن طرف شوهر باشن شوهری که همش محدودش می کنه یا وقت کافی نمیتونه براش بذاره

یا بهش محبت نمی کنه

بعد همش دلت واسه جمعا و دورهمی های قدیمی تنگ میشه که نمی تونی بری و مجبوری یه سنگ و کنارت تحمل کنی

خیلی دردناک توصیفش کردم

خصوصا اگه بددهنم باشه و به خونوادت خودت یا عزیزات پشت سرشون توهین کنه

این میشه تنهایی بعد ازدواج

من شوهرم رو معمولی دوست دارم. خیلی کم دوست دارم جوری که برمیگشتم عقب اصلا انتخابم نبود گرچه سنتی ازدواج کردیم و از اول هم عاشقش نبودم ولی همسرم دیوانه وار دوسم داره خیلی عاشقمه.

مشکل این هست که هم تربیتش درست نبوده و هم سواد رابطه نداره. مادر پدرش هم اشتباه راهنمایی می کنن. 

این رفتارهاش باعث شده از ازدواج و متاهل بودن راضی نباشم. نتونم بهش تکیه کنم نتونم باهاش خیلی حرف ها رو بزنم نتونم بهش اعتماد کنم نتونم باهاش تفریح کنم. 

ببین چون وقتی پاتو از خونه بابات می‌ذاری بیرون دیگه هیچوقت مثل سابق باهات ندار نمیشن از اون طرف شوهرت محصول یه خانواده و یه فرهنگ دیگه است بچه هم نهایت تا پنج سالگی رام آدم باشه بعد بعضی از اخلاق‌های بد شوهرت رو توش میبینی! خلاصه که تنهایی و تنهایی و تنهایی!

چون تعریف درست از ازدواج ندارن 

طبق همون تعریف نادرست انتخاب میکنن

و در نتیجه بعد ازدواج تنهاتر میشن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

من تو عقد و اول عروسی واقعا همسرم ایده آل م بود. عیب و ایراد داشت ولی جزئی...

من هشت ماه بعد عروسی باردار شدم. از روز تولد بچه شوهرم تغییر کرد...انگار ظرفیت مسئولیت بچه رو نداشت...

الان پسرم نزدیک پنج سالشه ....یکی دو ساله خیلی بهتر شده...البته من دیگه مثل قبل نیستم. با هم خوبیم اما دیگه همه ی امید و عشقم شوهرم نیست....یاد گرفتم اننننققدر حال خوبم بهش وابسته نباشه...

از این حالتم راضی م. دوسش دارم در حدی که باهاش حالم خوب بشه...اما نه اونقدر که وقتی اذیت میکنه، کلا فلج بشم...

برای من الان نزدیک ۱۱ سال ازدواج کردم فقط در ظاهر زن وشوهریم اما در باطن به اجبار دارم این زندگی تحمل میکنم 

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
الان من همونم الهی هیچوقت تجربه نکنیبعد ب شوهرم میگم احساس تنهایی می کنم بهش برخورد میگه من کنارت نش ...

وای  چ سخت عزیزم کاش راهی بوذ  ادم متوجه میشد طرف چجوریه

دختری از جنس فولاد