2777
2789
عنوان

میخوام وارد نی نی سایت بشم

108 بازدید | 14 پست

قبل اینکه رمزعبور رو بزنم خودش انگار ذخیره داره میرنه وارد میشه چیکا کنم برداشته بشه؟

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برو تو تنظیمات گوگل از اونجا پاکش کن

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید
تو گوشیت هست این مرورگر کروم پیداش کن برو داخلش اون سه نقطه بالا بزن بعد تنظیمات

توی تنیمات گوگل رفتم حذف زدم باز اینجوره

توی تنیمات گوگل رفتم حذف زدم باز اینجوره

کروم رو پیدا کردی؟chorme این مرورگر خب 

بعدش بزن رو سه نقطه بجای تنظیمات ببخشید برو قسمت سابقه خودش میاد بالا نوشته حذف جستجوهای سابق رمز هایی که قبلا سیو کردی کاملا پاک میشن.من تو گوشیم اینطوره شاید برای شما فرق داره یکممم 

کروم رو پیدا کردی؟chorme این مرورگر خب بعدش بزن رو سه نقطه بجای تنظیمات ببخشید برو قسمت سابقه خودش م ...

وای مرسی درست شد