2777
2789

حالم خیلی بده افتضاحه .مدت ها بود لیکویید نشده بودم ویا در مقادیر کم در حد یه دلار دو دلار بود امشب ۹۴ دلار لیکویید شدم اون پولو برا چیزای دیگه لازم داشتم حالم خیلی بده چیکار کنم خانوادم نمیدونم چجوری بگم بهشون این پول پول گوشواره ام بود دیگه گوشواره ندارم وصد در صد میبینن که گوشام خالیه..میکشنم.قطعا میکشنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا مخفیانه کاری می‌کنی بگو گم شدن

باور میکنند به نظرتون؟ چطور بگم باور کنن؟اخه پرسید ماملنم یه دفعه گفتم در آوردم الان بگم گم شدن تابلو نمیشه ؟ کمک کنید لطفاً 

این کارا ریسک داره دیگه

باید با مقادیر کم شروع کنی تا حرفه ای بشی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
باور میکنند به نظرتون؟ چطور بگم باور کنن؟اخه پرسید ماملنم یه دفعه گفتم در آوردم الان بگم گم شدن تابل ...

چند روز دیگه الکی اینور اونور رو بگرد بگو نیست چرا ،، یا اتاقت رو امروز جارو بکش پس فردا جارو رو خالی کن تو سطل آشغالی آشغالا رو ک‌بردن بگو وای فکر کنم جوشوا ها تو اون بودن 

صبر کنی مثل بورس دوباره نمیره بالا ؟

متاسفانه نه. فیوچرز بود .کاملا از دست رفت .امروز اونقدر پای مانیتور استرس کشیدم  حس میکردم کل بدنم لمس شده قلبم سفت شده داشتم سکته قلبی میکردم این چند روز زندگیم جهنم بود سر همین یدونه معامله

این کارا ریسک داره دیگهباید با مقادیر کم شروع کنی تا حرفه ای بشی

همین کارو کرده بودم نزدیک یه سال تجربه ترید دارم .از این اتفاقات زیاد نمیوفتاد .حتی این اواخر خیلی سودده شده بودم و بعضی روزا هر روز حتی بالای ۱۵۰درصد در روز و هشتاد درصد در روز و هم سود میکردم .منتها سرمایه رو یه خورده افزایش دادم کل نحسی ها ریخته شد تو این معامله و ...شد تو زندگی من

۳. ۴ سال اول باید با پول کم وارد بشی وروانشناسی بازارو بدست بیاری و آموزش ببینی  چون ضرر میکنی تازه بعد ۴ سال معاملاتت از ضرر در میاد . تو این بازار ۹۵ درصد باید ضرر بدن تا اون ۵ درصد سود کنن  

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید
همین کارو کرده بودم نزدیک یه سال تجربه ترید دارم .از این اتفاقات زیاد نمیوفتاد .حتی این اواخر خیلی س ...

آشناموون پسرش بخاطر همین چیزا زندان دو میلیارد پول باخته 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بیشتر ببینید
اهان ارزشش یعنی از بین میره مثلا کوینی که خریدی بی ارزش شده ولی هنوز داریش درسته؟ شاید یه روزی بالا ...

نه اون اسپاته .الان صفر صفرم . تو فیوچرز ارز رو بهت نمی‌دن فقط سود و زیان حاصل از معامله رو بهت نشون میده.